Tekirdağ'da DEAŞ operasyonu: 2 tutuklama

Tekirdağ'da DEAŞ operasyonu: 2 tutuklama

Tekirdağ'da terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Tekirdağ'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu 3 kişiden 2'si tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda DEAŞ üyesi olduğu öne sürülen şüphelilerin yaşadıkları adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda M.E, A.O. ve M.C. gözaltına alındı.

Operasyonda ele geçirilen ve şüphelilerin kullandığı telefonda deşifre edilen yazışmalarda, zanlıların terör eylemi hazırlığında oldukları belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden, A.O ve M.C. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, M.E'nin Tekirdağ Göçmen Kabul Merkezi'ne gönderilerek sınır dışı edilmesine karar verildi.

TEKİRDAĞ/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN