5 dakikada 600 binden fazla satmıştı! Redmi K70 Ultra için geri sayım: Yeni özellikleri belli oldu

5 dakikada 600 binden fazla satmıştı! Redmi K70 Ultra için geri sayım: Yeni özellikleri belli oldu

5 dakikada 600 binden fazla satmıştı! Xiaomi Redmi K70 Ultra için geri sayım başladı! Yeni özellikleri ise duyuruldu! İşte Redmi K70 Ultra özellikleri...

Xiaomi, önceki aylarda heyecanla beklenen Redmi K70 serisini piyasaya sürdü ve kısa sürede sadece beş dakikada 600 binden fazla satış rakamına ulaştı. Şimdi ise görünüşe göre bu serinin bir Ultra modeli de yakında tanıtılacak. Son olarak, seriyle ilgili yeni teknik detaylar ortaya çıktı ve bekleyenleri heyecanlandırdı.

REDMİ K70 ULTRA ÖZELLİKLERİ

redmi-k70-ultra-1.webp

Digital Chat Station'ın sektörde sızıntılarıyla bilinen kaynağa göre, Redmi K70 Ultra modelinde 1.5K çözünürlüklü 8T LTPO OLED ekran bulunacak. Bu ekranın muazzam 5.000 nit parlaklığıyla dikkat çekmesi bekleniyor. Akıllı telefonda MediaTek Dimensity 9300 işlemci kullanılacak. 4 nm mimarisiyle üretilen bu yonga seti, 1x 3.25 GHz ARM Cortex-X4, 3x 2.85 GHz ARM Cortex-X4 ve 4x 2.0 GHz ARM Cortex-A720 çekirdekleriyle Immortalis-G720 MC12 grafik birimine ev sahipliği yapacak.

Redmi K70 Ultra'nın bellek konusunda da öne çıkacağı belirtiliyor. Modelde 24 GB'a kadar LPDDR5T RAM seçenekleri sunulacak. Bu, LPDDR5T teknolojisine sahip diğer modellerin maksimum 16 GB RAM ile satışa çıkmasının ötesinde bir özellik sunuyor. Ayrıca, 1 TB UFS 4.0 dahili depolama ve selefinde olduğu gibi IP68 su ve toza dayanıklılık derecesi bekleniyor.

Redmi K70 Ultra'nın tanıtım tarihiyle ilgili benzer bir takvimin beklendiği ifade ediliyor. Eğer bir sürpriz olmazsa, yeni modelin yaz aylarında tanıtılması bekleniyor. Bu teknik özellikler ve beklenen tanıtım tarihiyle Redmi K70 Ultra, Xiaomi kullanıcıları ve teknoloji meraklıları arasında büyük bir heyecan yaratmaya aday görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN