Android Kullanıcılarına Müjde! Google Play Store'dan 1400 Liralık Uygulama ve Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Android Kullanıcılarına Müjde! Google Play Store'dan 1400 Liralık Uygulama ve Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Akıllı telefon kullanıcılarının her daim yeni uygulamalar edindiği market uygulaması Google Play Store, Android kullanıcılarına ücretli oyunlar ve uygulamaları sunmasının yanı sıra ücretsiz uygulamaları da sunmaya devam ediyor. Son günlerde Google firması tarafından paylaşılan bir kampanya ile çok sayıda sevilen oyunun ücretsiz olarak telefonlara yüklenebileceği açıklandı. İşte, Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak açıklanan o oyunlar.

Dünya üzerinde en fazla kullanıcıya sahip market uygulaması arasında bulunan Google Play Store, milyonlarca uygulama ve oyunları Android kullanıcılarıyla bir araya getirmeye devam ediyor. Bu uygulamaların, çoğu ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sunulurken bazı uygulamalar için belirli ücretler talep ediliyordu. Android kullanıcıları, Google’dan yeni bir kampanya talep etmesi üzerine firma harekete geçti ve birbirinden farklı oyunu Google Play Store'da tamamen ücretsiz olarak telefona yüklenebileceğini duyurdu.

haberici3.jpg

GOOGLE'DAN ÜCRETSİZ UYGULAMA KAMPANYANSI

Google Play Store'ın duyurduğu bu kampanya, herkes tarafından sevinçle karşılanırken ücretsiz olarak yayınlanan uygulamaların detayları da gün yüzüne çıktı. İşte, Google'ın kullancıları için ücretsiz sunduğu Google Play Store uygulamaları hakkında merak edilen her şey...

TOPLAMDA 1.400 TL'LİK UYGULAMA VE OYUN TAMAMEN ÜCRETSİZ

Google şirketi, Play Store uygulaması üzerinden ücretsiz olarak oyun ve uygulama dağıtacağını açıklaması teknoloji tutkulanlarını oldukça heyecanlandırdı. Kısa süreliğine geçerli olacak bu kampanyanın detaylarını da açıklayan Google, Play Store Market içerisinde bulunan 1.400 TL değerine sahip 14 oyunun tamamen ücretsiz yüklenebileceğiniz açıkladı.

Aynı zamanda Google'ın aktarmış olduğu bilgilerde, bu uygulamaların Android tabletlere ve akıllı telefonlara indirilebileceği açıklanırken kampanyanın 3 Mayıs tarihinden sonra 10 gün süre ile geçerli olacağı da belirtti. Sürenin sona ermesinin ardından bu uygulamaların tamamı, tekrar aynı fiyatlardan satışa çıkacak. Bu sebeple ilgili oyunları ve uygulamaları ücretsiz olarak indirmek için acele etmeni gerekebilir.

haberici1-001.jpg

GOOGLA PLAY STORE’DA ÜCRETSİZ YAYINLANAN OYUNLAR VE UYGULAMALARIN LİSTESİ!

Find5x 4P
Crosswords Word Fill PRO
Word Connect PRO
Word Search Games PRO
Spelling Games PRO – 8 in 1
Colonies PRO
Cult Manager Tycoon
Moto Bike Racer Pro Fighter 3D
Panmorphia
Panmorphia: Enchanted
Emoji Match: A Sliding Puzzle
Body Fit Rae 3D
Bottle Target Shooting Master
New Princess DressUp Game

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN