Apple servisleri çöktü: App Store, Haritalar ve iCloud gibi popüler servislere erişim sorunları yaşanıyor

Apple servisleri çöktü: App Store, Haritalar ve iCloud gibi popüler servislere erişim sorunları yaşanıyor

App Store, Haritalar ve iCloud gibi önemli Apple servisleri de dahil olmak üzere birçok Apple servisi, geçtiğimiz 2 saat içerisinde çöküntü yaşadı. Servisler yavaş yavaş hayata dönmeye başlıyor.

İcloud'a bağlanmayı denediklerinde hatalarla karşılaşıyor ve indirmek istedikleri uygulamaları cihazlarına indiremiyorlar. Apple kullanıcıları tarafından İcloud çöktü mü? İcloud giriş yapamıyorum hatası! araştırmaları yapılmaya başlandı.

Birçok ülkede Music, iMessage, App Store, iCloud, maps ve diğer Apple uygulamalarının aniden çevrimdışı kaldığı raporlandı.

İCLOUD ÇÖKTÜ MÜ?

iOS kullanıcılarının on binlerce uygulamaya ulaşabildiği Apple'ın İcloud'a şu an dünyanın birçok noktasında ulaşılamaz durumda. Kullanıcılar, bağlanmayı denediklerinde hatalarla karşılaşıyor ve indirmek istedikleri uygulamaları cihazlarına indiremiyorlar. Konu hakkında Apple'ın "Güncelleme yapılacak" duyurusu bulunmuyordu, bunun haricinde sorunla ilgili Apple'dan resmi açıklama da henüz gelmiş değil.

İcloud için son 24 saatte bildirilen kesintilere göre son 1 saattir çok sayıda kesintinin rapor edildiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN