Arkadaşınızın WhatsApp durumunu gizlice görmek İster misiniz? İşte yapmanız gereken o yöntem

Arkadaşınızın WhatsApp durumunu gizlice görmek İster misiniz? İşte yapmanız gereken o yöntem

WhatsApp özellikleri güncelleme: Android ve iOS kullanıcıları, okundu bilgilerini devre dışı bırakarak veya çevrimdışı görüntüleyerek, kişilerinin WhatsApp Durumunu kendilerine bildirmeden görüntüleyebilir.

Bazen boş zamanlarımızda, arkadaşlarımız ve takipçilerimizle yetişmek için sosyal medya beslemelerimize ve hikayelerimize göz atmayı severiz. Ancak, bazılarımız gizli görevde kalmak istiyor ve yine de başkalarının dikkatini çekmeden her şeye göz kulak olmak istiyoruz. WhatsApp gibi bazı anlık mesajlaşma uygulamaları, mesajları mavi onay işareti olmadan okumamıza izin verirken, kullanıcılar yine de Durum için görüntüleme raporunu gizleyemez veya kapatamaz. Bu durumda, izleyiciler listesine girmeden birinin WhatsApp Durum güncellemelerini görüntüleyebilirsiniz. Bu numaranın hem Android hem de iOS kullanıcıları için çalıştığını bilmelisiniz.

BİRİNİN WHATSAPP DURUMUNU GİZLİCE NASIL GÖRÜNTÜLEYEBİLİRİZ?

Android ve iOS kullanıcıları, okundu bilgilerini devre dışı bırakarak veya çevrimdışı görüntüleyerek, kişilerinin WhatsApp Durumunu onlara bildirmeden görüntüleyebilir. Ayrıca, Durumu doğrudan görüntülemekten kaçınmak için gizli WhatsApp Durum klasörünü doğrudan telefonlarında kontrol edebilirler.

WhatsApp'ta okundu bilgilerini nasıl devre dışı bırakacağınız aşağıda açıklanmıştır:

Android veya iOS cihazınızda WhatsApp'ı açın.
Sağ üst köşedeki nokta menüsüne dokunarak menüyü açın.
Ayarlar'a dokunun ve Hesaplar'ı açın.
Gizlilik'i seçin ve okundu bilgilerini devre dışı bırakın.

İşte telefonun dosya yöneticisi aracılığıyla WhatsApp Durumunu nasıl görüntüleyeceğiniz:

Dosya yöneticisine gidin.
Dahili depolamayı açın ve WhatsApp'a dokunun.
Medya klasöründe gezinin ve açın ve 'Durumlar' klasörünü açın.
Kullanıcılar, kişiler tarafından paylaşılan WhatsApp durumundaki tüm görüntüleri bulacaktır.
Durum klasörü görünmüyorsa, dosya yöneticisi ayarlarına gidin ve 'Gizli dosyaları göster' seçeneğini etkinleştirin. Klasör görünecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN