Axen TV hangi markanın yan ürünüdür? Axen TV nasıl, hangi ülkenin?

Axen TV hangi markanın yan ürünüdür? Axen TV nasıl, hangi ülkenin?

Teknoloji ile birlikte dünya gelişirken pek çok farklı marka da hayatımızda yer ediniyor. Birbirinden farklı marka ve ürünler piyasada yer alırken birçok kişi ucuz aynı zamanda kaliteli ürün arayışına devam ediyor. Özellikle Teknolojik ürün alırken ucuza kaçmak bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilmektedir. Axen marka televizyonun nasıl oldu merak ediliyor. Bizde yazınız konu hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Günlük hayatta pek çok farklı marka ve ürün ile karşılaşırken hangisini tercih etmemiz konusunda da akıllarda karışıklık olabiliyor. Herkes bütçesi dahilinde uygun fiyatlı ve kaliteli ürün ararken birbirinden farklı televizyon markaları da karşımıza çıkıyor. Awox, Piranha, Axen, SEG, Sunny gibi birbirinden farklı markalar karşımıza çıkarken Çin kökenli birçok üründe ülkemizde kullanılmaktadır. Piyasada birbirine benzeyen pek çok farklı marka yer alırken donanımları farklı bir firma tarafından yapılıp aracılı veya aracısız olarak piyasaya sürülen markalar bulunuyor.En kaliteli ürünlerden en kalitesiz ürünlere kadar hemen hemen birçok üründe Çin üretimi karşımıza çıkıyor. Sunny, Axen ve Woon gibi markalar Türkiye'de Atmaca Elektronik Şirketi garantisi altında toplanmaktadır. Bu ürünlere kısaca OEM ürünler denir.

OEM NE DEMEKTİR?

Anca bilgisayar, televizyon ya da beyaz eşya gibi ürünlerde değil Hemen hemen bir çok alan OEM ürünler karşımıza çıkmaktadır. Mercedes marka bir araba OEM ürün olarak görülürken araba içerisinde yer alan Sony CD Player ise SONY OEM satıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Axen TV alınır mı

Genel olarak ürünlere baktığımız zaman ürünlerin orijinalliğini ifade eden OEM karşımıza çıkıyor. Otomotiv sanayinde ise bu olaya Original equipment from manufacturer adı verilir. Bunun nedeni ise birden fazla ürünün farklı sanayi grupları içerisinden temin edilmesidir.

Yani birden fazla ürünün farklı sanayi dallarından alınarak tek bir parça haline getirmesini ifade eder. OEM ürünler ile orijinal ürünler arasında kalite farkı bulunmamaktadır. Bu yüzden bu tür ürünlere kötü demek doğru olmaz. Fakat kullanıcı açısından bakıldığında ise markalaşmış olan bu ürünler uzun süreli düşünüldüğünde garanti ya da servis sorunları gibi birçok sorun ile karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Bu nedenle bu tarz ürünlerden kaçınmak daha doğru olacaktır.

AXEN MARKA TELEVİZYON ALINIR MI?

Bütçesi kısıtlı olan kişiler Axen marka bir televizyon alabilir. Fakat aldığınız ürünü kaliteli bir ürün olmayacağını hatırlatmamız gerekiyor. Sunny marka bir televizyon bir ay içerisinde sorun oluşturabilirken çözüm aşamasında da teknik servisleri ulaşmak olabildiğince güç bir hale gelmektedir. Bu nedenle kaliteli markaları tercih etmek hem güvenilirlik açısından hem de uzun ömürlü bir kullanım açısından daha önemli görülmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN