Bir dönemin sonu! Instagram'dan yeni 'Reels' kararı

Bir dönemin sonu! Instagram'dan yeni 'Reels' kararı

Instagram, 'Reels' özelliğinin beğenilere ve görüntülemelere odaklı olmadığını göstermek amacıyla harekete geçti. Yeni gelen güncellemeyle Reels’daki beğeni ve görüntüleme sayısının gizleneceği öğrenildi.

Popüler uygulama Instagram'da kısa videoların paylaşıldığı Reels bölümünde, beğeni ve görüntülenme sayılarının ön plana çıkması ile eleştirilere maruz kalıyordu. Yeni gelecek olan güncelleme ile Reels’daki beğeni ve görüntüleme sayısı gizlenebilecek.

BEĞENİ VE GÖRÜNTÜLENME SAYILARINA VEDA

ShiftDelete'in haberine göre; Instagram, platformun Reels özelliğinin yalnızca beğenilere ve görüntülemelere odaklı olmadığını kanıtlamak adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre Instagram Reels’deki beğeni ve görüntüleme sayısı gizlenebilecek.

YORUM BÖLÜMÜNDE RAKAMLAR YER ALMAYACAK

Alessandro Paluzzi tarafından Twitter üzerinden paylaşılan bir gönderiye göre Instagram, Reels beğeni ve görüntülenme sayılarını gizlemek için çalışmalar yapıyor. Buna göre Reels paylaşımlarında bundan böyle beğeni ve yorum bölümlerinin altında rakamlar yer almayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN