Bir dönemin ünlü YouTube kanalıydı! "OHA Diyorum" kanalı YouTube'a ara verdi

Bir dönemin ünlü YouTube kanalıydı! "OHA Diyorum" kanalı YouTube'a ara verdi

Bir döneme damgasını vuran YouTube kanalı "OHA Diyorum", video çekmeye ara verdiklerini duyurdu! Paylaştıkları son video ile YouTube'a ara verdiklerini duyurdular...

Türkiye'nin en popüler YouTube kanallarından biri olan OHA Diyorum, beklenmedik bir kararla video yayınlamaya bir süre ara vereceğini duyurdu. Kanal, 5,6 milyon abonesine sosyal medya hesaplarından yapılan bir duyuru ve YouTube'da paylaşılan bir video ile haberdar etti.

OHA DİYORUM KANALI YOUTUBE'A ARA VERDİ

OHA Diyorum, Video Çekmeye Ara Verdiğini Açıkladı! - Webtekno

"Belirsiz Bir Zamana Kadar Güle Güle" isimli videoda, OHA Diyorum ekibi video çekmeye geçici bir süre ara verme kararını açıkladı. Ekip, daha iyi içerikler üretebilmek ve mevcut zorlukları aşabilmek amacıyla bu kararı aldıklarını belirtti. Kanalın kurucusu Melih Abuaf, son dönemde kanalın hakkını veremediklerini ve özellikle yemek videolarının kendilerini zorladığını dile getirdi.

Ekonomik şartların da zorluk yarattığını vurgulayan Abuaf, büyüme konusunda beklenen ilerlemenin sağlanamadığını ve bu sebeplerle bir mola vermeye karar verdiklerini aktardı. Ne zaman geri dönecekleri konusunda ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Uzun yıllardır Türk internet dünyasının önemli isimlerinden biri olan OHA Diyorum, geniş bir izleyici kitlesine sahipti ve çeşitli içerik türlerini kapsıyordu. Özellikle son zamanlarda yemek odaklı videolar üreten kanalın, bu kararıyla takipçilerini şaşırttığı belirtildi.

OHA Diyorum YouTube kanalından açıklama videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN