Boston Dynamics robotları Koreli grupla dans etti

Boston Dynamics robotları Koreli grupla dans etti

ABD'li robot şirketi Boston Dynamics'i kendi bünyesine katan Güney Koreli şirket Hyundai, kutlama yapmak için robotlarla Güney Koreli BTS grubunu bir araya getirdi. Bu satın alma haberinden sonra robotların, BTS grubu ile birlikte dans ettiği görüntüleri yayınlayan Hyundai'nin videosu sosyal medyada yoğun ilgiyle karşılandı.

Güney Kore merkezli Hyundai, ürettiği robotlar ile adını duyuran Boston Dynamics'i kendi bünyesine katmasını kutlamak için robotların BTS grubuyla dans ettiği bir video paylaştı.

Güney Kore merkezli otomotiv firması Hyundai, ABD'li robot şirketi Boston Dynamics'i kendi bünyesine katmasını yeni bir dans videosu ile kutladı.

Şirketin yayınladığı videoda Spot ve Atlas adlı robotlar, Güney Koreli grup BTS ile 'I'm On It' şarkısı eşliğinde dans etti.

Şirketin sosyal medya hesaplarında yayınlanan video YouTube'da 9 milyondan fazla kez izlendi.

Hyundai Motors, Aralık 2020’de Boston Dynamics’in kontrolünü devralmak için ana firma olan SoftBank’le 1.1 milyar dolarlık anlaşma imzalamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN