Bu ayar WhatsApp'ta sizi görünmez yapacak! Kişisel bilgilerini gizleyecekler dikkat, bunu yapanın bilgileri görünmeyecek

Bu ayar WhatsApp'ta sizi görünmez yapacak! Kişisel bilgilerini gizleyecekler dikkat, bunu yapanın bilgileri görünmeyecek

Son zamanlarda sık sık yeni güncellemeler alan WhatsApp uygulamasının yeni özellikleri ortaya çıktı. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp gizliliğe oldukça önem veriyor. Bu kapsamda gelen özellikler ile birlikte kullanıcılar tamamen görünmez bir hale bürüne biliyor. Peki, WhatsApp'ta nasıl görünmez olunur?

WhatsApp'ta görünmez nasıl olunur?

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta her geçen gün yeni bir özellik keşfediliyor. Son zamanlarda sık sık güncelleme alan uygulama kullanıcıların gizliliği kapsamında önemli adımlar atarken gizlenmenin çok kolay olduğu bir döneme girildi.

WhatsApp'ta yeni gelen özellikler ile birlikte tamamen görünmez olmak mümkün. WhatsApp'ta görünmez olmanın ilk adımları ise kullanıcı adı eklemek yerine farklı bir isim eklemekten geçiyor. Bu işlemi ise ayarlar bölümüne giderek profil butonu üzerinden kullanıcı adınızı kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Kullanıcı adı kullanmak istemiyorsanız boş bırakılan kısma emoji veya klavye simgeleri de koyabilirsiniz. Bu şekilde kimliğinizi gizlemek adına büyük bir adım atarken farklı yöntemlerin de yer aldığı biliniyor.

852e401a-whatsapp-account-hacked-safety-tips-scaled.jpeg

WhatsApp görünmez kullanıcı adı nasıl yapılır?

WhatsApp kullanıcı adınızı hala kaldıramadıysanız aşağıda yer alan bilgileri takip ediniz.

  • İlk olarak profil düzenleme butonuna basın.
  • WhatsApp kullanıcı adının bulunduğu bölümü -> (ok) simgesi ekleyin
  • İşlemler üzerine sol tarafta yer alan ok simgesini kaldırın.
  • Bu yöntem ile birlikte isminiz tamamen gizli hale gelir.

nintchdbpict000509508967.webp

WhatsApp çevrim içi kapatma özelliği!

WhatsApp uygulamasına gelen son özellikler ile birlikte yukarda yapacağınız işlemler tamamen görünmez olmanızı sağlayabilir. WhatsApp uygulamasında yer alan çevrim içi özelliği ve diğer gizlilik özelliklerinizi kapatmanız ile birlikte tamamen gizli olmanız sağlanabilir.

WhatsApp uygulamasına ilerleyen zamanlarda daha fazla gizlilik özelliğinin ekleneceği iddiaları da yer alıyor. WhatsApp'ta çevrim içi özelliğini WhatsApp/Ayarlar/Gizlilik/Son görülme ve çevrim içi butonuna tıklayarak kapatabilirsiniz. Gizlilik bölmesinde yer alan diğer seçenekleri de gözden geçirebilirsiniz. İstediğiniz gizlilik için butonlara tıklamanız yeterli olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN