Bu model ilk kez bu kadar indirime gidiyor! Az bütçeli çok özellikli POCO M6 Pro'da kampanya: Bu fiyata kapış kapış satacak

Bu model ilk kez bu kadar indirime gidiyor! Az bütçeli çok özellikli POCO M6 Pro'da kampanya: Bu fiyata kapış kapış satacak

POCO M6 Pro almayı düşünenleri sevindirecek haber! Bu model ilk kez böyle indirime girdi! Az bütçeli, çok özellikli bir model! Bu fiyata kapış kapış satacak...

Akıllı telefon dünyasının güçlü oyuncularından biri olan POCO, kısa bir süre önce tanıttığı M6 Pro modeli için heyecan verici bir indirim fırsatı sunuyor. Qualcomm'un güçlü işlemcisi Snapdragon 4 Gen 2 ile donatılan bu akıllı telefon, üst düzey özellikleriyle dikkat çekiyor.

POCO M6 PRO ÖZELLİKLERİ

POCO M6 Pro 4G được hãng xác nhận có màn hình 120Hz và camera 64MP

Kullanıcılarla buluşan POCO M6 Pro, 12 GB RAM ve etkileyici 512 GB dahili depolama kapasitesi ile performans konusunda iddialı bir duruş sergiliyor.

Telefonun F/1.8 diyaframlı 50 megapiksel arka kamerası, detaylı ve net fotoğraflar çekme konusunda beklentileri karşılıyor. Ayrıca, 2 megapiksel derinlik kamerası ile portre fotoğrafçılığında da kullanıcılarına yeni deneyimler sunuyor. Saniyede 30 kare full hd video kaydeden telefonun ön tarafta bulunan 8 megapiksel kamera ise Full HD video kaydı yapma imkanı sunarak selfie tutkunları için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Telefonun yan tarafında yer alan parmak izi sensörü, kullanıcılarına hızlı ve güvenli bir şekilde cihazlarını kilitleme imkanı tanıyor. 5.000 mAh pil kapasitesi ve 18 watt hızlı şarj özelliğiyle donatılan POCO M6 Pro, uzun ömürlü bir kullanım deneyimi sunmayı vaat ediyor.

6,79 inçlik ekranı, 90 Hz'lik yenileme hızıyla birleşerek kullanıcılara akıcı bir görüntüleme deneyimi sunuyor. 2.460 x 1.080 piksel çözünürlüğüyle detayları en ince ayrıntısına kadar görebilme imkanı sağlıyor.

Android 13 ve MIUI 14 arayüzüyle gelen telefon, Bluetooth 5.3 özelliği sayesinde kablosuz iletişimde üst seviye performans sunuyor.

POCO M6 PRO NE KADAR?

Normal fiyatı 14.499 TL olan POCO M6 Pro, kampanyalı fiyatıyla şu an sadece 13.499 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN