Bu telefon bukalemun gibi renk değiştiriyor! Ne renk alsam kararsızlığına son: Hangi rengi istiyorsanız o oluyor

Bu telefon bukalemun gibi renk değiştiriyor! Ne renk alsam kararsızlığına son: Hangi rengi istiyorsanız o oluyor

Telefon alırken kararsız kalıyor ve renk seçimi yapamıyorsanız bu derdinize çözüm geldi. Infinix tarafından tasarlanan bu telefon bukalemun gibi renk değiştiriyor. İşte, ne renk alsam kararsızlığına son verecek o telefon…

Infinix, telefonların arkasındaki rengi değiştirebilen E-Colar Shift denilen yeni bir prototip teknolojisi geliştirdi. Bu yeni teknoloji, e-kitap okuyucularda kullanılan E lnk Prism 3 teknolojisini kullanıyor ve telefonun arkasını ayrı ayrı kontrol edebilen bölümlere ayırıyor.

renk-degistiren-telefon-1.jpg

E-COLOR SHİFT NASIL ÇALIŞIYOR?

E-Color Shift, renkleri değiştirebilmek için elektrik sinyalleri kullanan elektrokromik film kullanıyor. Söz konusu film, sadece renk değiştirirken güç tüketiyor ve 1 defa ayarlandıktan sonra pil gücünü tüketmeden sabit kalıyor.

E-COLOR SHİFT’İN ÖZELLİKLERİ

E-Color Shift’le telefonunuzun arka kapağının rengini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsanız. Aynı zamanda çeşitli animasyonlar ve desenler de oluşturabilirsiniz. Teknolojinin şuan ki versiyonunda dört segment yer alırken, ilerde 60 ya da daha fazla özelleştirilebilir alan olabilir.

renk-degistiren-telefon-2.jpg

Infinix, E-Color Shift teknolojisine sahip ilk tüketici cihazlarının 1 ya da 2 yıl içinde pazara ulaşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN