CES'in 50. yılına özel katılımcı ödülleri verilecek

CES'in 50. yılına özel katılımcı ödülleri verilecek

Ocak ayında düzenlenecek CES 2017 bu sene 50. yılını kutlayacak. Bu kutlamada 50 yıldır kesintisiz CES'e katılan Panasonic için özel bir ödül verilecek.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği CES 1967 yılından bu yana gerçekleşiyor. 2017'de 50. yılını kutlayacak olan etkinlik aynı zamanda bu uzun yolculukta kendisine inanan ve sürekli olarak CES'e katılan firmaları da ödüllendirecek.

CES'e 40 yıldan fazla katılan 37 firma için özel bir kutlama yapılacak. Bu firmalar arasında 3M, Lenovo, Memorex, Philips, Sharp, Sony, Toshiba, Voxx International ve Westinghouse gibi tanınmış firmalar bulunuyor.

Panasonic ise tam 50 yıldır aksatmadan her yıl CES'e katılan bir firma ve özel bir döülün sahibi olacak.

1967 yılında New York şehrinde düzenlenen ilk CES etkinliğine 117 katılımcı firma ve 17.500 ziyaretçi katılmıştı.

CES 2016'ya ise 3.800 firma katıldı ve 165 bin kişi fuarı ziyaret etti.

CES 2016 Karar adına Teknoloji Editörümüz Ahmet Usta katılmış ve çektiği videolar ile yazdığı haberler ile gelişmeleri Karar okuyucularına anlık olarak aktarmıştı.

CES 2017'ye de Karar adına katılacak olan Ahmet Usta CES 2017'den tüm gelişmeleri yine videolar ve haberler olarak okuyucularımıza aktaracak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN