Epic Games haftanın ücretsiz oyununu duyurdu! İddialar bunu gösteriyordu: 340 TL değerindeki FS 22 ücretsiz oldu

Epic Games haftanın ücretsiz oyununu duyurdu! İddialar bunu gösteriyordu: 340 TL değerindeki FS 22 ücretsiz oldu

Epic Games Store, haftanın ücretsiz oyununu duyurdu! İddialar, bu oyunun ücretsiz olacağını işaret ediyordu! Steam'de 645 TL değerinde, Epic Games Store'da ise 340 TL değerinde olan Farming Simulator 22 ücretsiz oldu...

Oyuncuların favori dijital mağazalarından biri olan Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyun fırsatı ise yeni duyuruldu.

FARMİNG SİMULATOR 22, EPİC GAMES STORE'DA ÜCRETSİZ

Farming Simulator 22, Yeni Oyun Motoru ile Çağ Atlayacak

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu Farming Simulator 22 oldu. Bu popüler çiftçilik simülasyon oyununda, Amerika ve Avrupa'daki üç farklı bölgede çiftlik sahibi olabilir ve mevsim döngülerini takip edebilirsiniz. Oyunun güncel değeri Steam'de 19.99 dolar, Epic Games'te ise 340 TL olarak belirlenmiş durumda.

FARMİNG SİMULATOR 22 ÜCRETSİZ İNDİRME TARİHLERİ

Farming Simulator 22 Adds Sixth Free Content Update

Farming Simulator 22, 23 Mayıs ile 30 Mayıs tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu süre zarfında oyunu kütüphanenize eklediğinizde, oyun tamamen sizin olacak. Ancak bu tarihlerden sonra, yeni ücretsiz oyunlar ile yer değiştireceğini unutmayın.

EPİC GAMES'TEN ÜCRETSİZ OYUN NASIL ALINIR?

Epic Games Store radikal değişime gidiyor! Mobil sürüm, kişisel profil, oyun hediye etme ve daha bir çok özellik geliyor...

Epic Games Store'dan ücretsiz oyun almak oldukça kolay. İlk olarak, buradaki bağlantı üzerinden Epic Games Store web sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Ardından, almak istediğiniz oyuna tıklayıp "Yükle" seçeneğini seçerek oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN