Instagram baştan aşağı değişiyor! Resmen açıklandı! Yeni güncelleme beğeni rekoru kıracak!

Instagram baştan aşağı değişiyor! Resmen açıklandı! Yeni güncelleme beğeni rekoru kıracak!

Dünyanın en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alarak 1 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan Instagram, yeni özelliklerini duyurdu. İşte uygulamanın getirdiği yeni özellikler...

1 milyardan fazla kullanıcıya sahip olarak dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram, yeni özelliklerini duyurdu.

Ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı bulunan, dünyanın en yaygın sosyal medya platformlarından Instagram, yayınladığı açıklamada çıklamada platforma ‘Sessiz Mod’ isimli bir özellik getirdiğini bildirdi. Bu mod, uygulama kullanımına ara vermek isteyen kullanıcılar için oldukça faydalı olacak.

‘Sessiz Mod’, gelen bildirimleri susturabilecek ve DM’leri de otomatik olarak yanıtlayacak. Ayrıca durumunuzu sessiz modda olarak yaparak uygulamada aktif olmadığınızı arkadaşlarınıza bildirebilecek. Şirket, özelliğin gece geç saatlerde uygulamada zaman geçirenlerin işine yarayabileceğini düşünüyor.

İÇERİKLERİ GİZLEME

Instagram, kullanıcıların gördükleri içerikler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olması için de bir özellik getirdiğini aktardı. Artık, keşfet kısmında görmek istemediğini birden fazla içeriği aynı anda seçerek gizleyebileceksiniz.

Webtekno'nun haberinde yer verdiği detaylarda özelliği kullanmak için keşfet kısmından bir gönderiyi seçip, ‘İlgilenmiyorum’ butonuna basmanız, daha sonrasında ise alt kısımda beliren bölümdeki ‘Diğerlerini gizle’ seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

EBEVEYNLERE ÖZEL

Tüm bunların haricinde ise Instagram, ebeveynlerin gençlerin uygulamayı kullanımı konusunda daha bilgili olmasını da sağlamak sebebi ile yeni bir özellik de getirdi. Artık ebeveynler, çocuklarının engellediği hesapları görüntüleyebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN