Apple Müzik'te İstanbul sürprizi

Apple Müzik'te İstanbul sürprizi

Apple Müzik'te, dünya genelinden şehirleri baz alan 101 müzik listesi yayınlanmaya başlandı. Her şehir için 25 şarkının bulunduğu listeler arasında İstanbul da bulunuyor.

SELMAN CÖMERT | KARAR.COM

Müzik dinleme servisi Apple Müzik’te, dünyanın belirli şehirlerini baz alan listeler yayınlanmaya başladı. Arasında İstanbul’un da yer aldığı günlük olarak güncellenecek listelerde, New York City, Lagos ve Tokyo gibi şehirler bulunuyor. 

101 şehri baz alarak hazırlanan listeler, her şehir için yerel listede en çok dinlenen 25 şarkıyı içeriyor. 

Chicago, Los Angeles, Atlanta, Philadelphia, Porto Riko, Vancouver ve San Juan, Toronto, Honolulu, Miami ve San Francisco da dahil olmak üzere listelerin baz hazırlandığı şehirlerin 25’ten fazlası Kuzey Amerika’da buluuyor. 

İstanbul dışında Apple Müzik’in Avrupa listelerinde Paris, Berlin, Roma, Londra, Dublin, Madrid gibi birçok şehir yer alırken; Afrika’dan Nairobi ve Johannesburg, Latin Amerika’dan Rio de Janeiro ve Bogota, Orta Doğu’dan Tel Aviv ve Dubai, Asya’dan Seul, Bangkok ve Manila şehirleri yer alıyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN