İşte milyonlarca kullanıcının akıllı telefonlarına indirdiği 2 uygulama! O kadar kullanışlı ki diğerlerini silebilirsiniz

İşte milyonlarca kullanıcının akıllı telefonlarına indirdiği 2 uygulama! O kadar kullanışlı ki diğerlerini silebilirsiniz

Akıllı telefonlar için yazılan mobil uygulamalar Google Play ve App Store'da kullanıcılara sıradışı kullanıcı deneyimleri sunuyor. Telefonlarda olmazsa olmaz uygulamalar arasında sosyal medya aplikasyonları ve Whatsapp, Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları olarak gösterilebilir. Bazı oyun uygulamaları, mobil bankacılık hizmetleri, dijital film dizi platformlarını da saymak mümkün. Bütün bu uygulamalar arasında Canva ve Google Trips rakiplerini bazı alanlarda adeta soluksuz bırakıyor. Neden mi?

MEHMET AKSEL

Günümüzün sosyal medya uygulamaları Facebook, Instagram, Tiktok, Twitter gibi mecralarda geçirilen süre 24 saatlik hayatımızın üçte birine denk gelir oldu. Eskiden televizyon ekranı önünde geçirilen süre şimdi sosyal medya mecralarına doğru akmaya başladı. Günümüzün gençleri ve çocukları büyüklere göre teknolojik gelişmelere daha hızlı vakıf olup hemen adapte olabiliyor. Sosyal medyada olmak herkes için mümkünse de fark edilebilir olmak sadece bazı uygulamaları iyi kullanan insanlara özgü bir durum.

internet-4463031-1920.jpg

Sosyal medyadaki gönderi, postlar ve mesajlarınızı etkili kılmak için Canva adeta biçilmiş kaftan. Birbirinden bağımsız yüzlerce şablon ve grafikle sosyal medyanın starı olmanız işten bile değil. Bir diğeri de Google Trips, hayatın heyecanını doya doya yaşamak, gezmek yeni yerler keşfetmek, kullanıcı tecrübelerini takip edip kendiniz için en iyi olanı seçmek Google Trips ile mümkün. Gelin detaylara bir göz atalım.

social-media-4698431-1920.jpg

"CANVA" NEDİR VE NEDEN MİLYONLARCA KULLANICIYI CEZBEDİYOR?

10 yıl önce piyasaya sürülen “Canva” uygulaması, kullanıcıların sıklıkla kullandığı ve bolca övgü alan bir uygulama olarak insanların gönüllerini fethetmeyi başardı. Karar.com olarak size biraz Canva uygulamasından bahsedeceğiz. Sanal dünyada fark edilmek, başarılı olmak ve kalıcılık her uygulamaya kısmet olmuyor ama Canva bunun üstesinden geldi. Öncelikle Canva için kolay ve sezgisel diyebiliriz. Canva kullanıcılarının yüzde 95'i uygulama hakkında süper olumlu eleştirilerde bulunuyor.

influencer-5229646-1920.jpg

Kullanıcıların her tür grafiği oluşturmasına, kullanım ve tüketim için özelleştirmeye izin veren bir uygulama olduğunu karar.com olarak biz de rahatlıkla söyleyebiliriz. Başarısının temelinde ise, grafik bilgisine sahip olmayan sıradan insanların bile kendilerini tasarımcı gibi hissettirmesinde, profesyonel grafikler yapabilmesine kolay ve basitçe yardım etmesinde yatıyor. Canva'nın abonelik ile ücretsiz bir sürüm ve ücretli PRO sürümü var. Son aylarda, uygulamayı kişilerin Instagram hikayelerine bağlama yeteneği muazzam bir başarı elde etti. Temelde tasarım konusunda ne kadar özgün, iyi ve sanatsal olduğumuzu tüm dünyaya göstermek için mükemmel bir platform.

SEYEHAT EDENLERİN EN ÇOK İNDİRDİĞİ UYGULAMA

En çok indirilen uluslararası uygulamaların sahnesinde bir seyahat uygulamasından basetmesek hikayemiz eksik olurdu. Rezervasyon açısından en ünlülerin ötesinde, Google Trips , seyahat bilgisi isteyen tüm kullanıcılar için en popüler olanı olarak dikkat çekiyor. Google Trips'in hızı ve her şeyden önce bağlantı hızı kesinlikle takdir edilen en birinci vasfı olarak öne çıkıyor.

woman-1527673-1920.jpg

KULLANIMI KOLAY VE PRATİK

Google Trips yapay zekası ile sezgisel ve çok pratik, Gmail hesabıyla kayıtlı kullanıcının rezervasyon, seyahat, ulaşım ve konaklama tesisleri hakkında bilmesi gereken her şeyi özelleştirmesine ve almasına olanak tanıyor. Birçok kullanıcı tarafından "bir gezi düzenlemek için en iyi ücretsiz uygulama" olarak tanımlanıyor. Milyonlarca kullanıcının indirdiği ve okuyucularımızı eğlendirebilecek ve ilgilendirebilecek 2 uygulama hakkında size burada bilgi vermeye çalıştık. Seyahatten bahsetmişken önümüzdeki hafta okullar bir haftalık ara tatile girecek. Bu ailece ya da tek başına seyehat planlamak için bir fırsat olabilir. Türkiye'de gezip görmek istediğiniz yerleri Google Trips'den destek olarak kendiniz için en ideal güzergahı belirleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN