Musk duyurdu: Twitter'da 'karanlık mod' kalıcı mı olacak?

Musk duyurdu: Twitter'da 'karanlık mod' kalıcı mı olacak?

Dünyaca tanınan iş insanı Elon Musk, Twitter'ı satın almasıyla dikkat çeken birçok değişikliğe imza attı. Son olarak sosyal medya platformun logosunu 'X' olarak değiştirmesi kafaları epey karıştırdı. Twitter'da bir değişiklik daha duyuran Musk, karanlık modun kalıcı olacağını belirtse de gelen tepkiler üzerine aydınlık modun da kullanılabileceğini ifade etti.

İş insanı Elon Musk, yaptığı girişimlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Twitter'ı satın alarak gündeme oturan Musk, sosyal medya platformunda birçok yenliğe imza atıyor. Son olarak Twitter'ın 'mavi kuş' logosunu 'X' olarak değiştirmesi birçok tartışmayı da beraberinde getirdi.

'KARANLIK MOD' TARTIŞMASI

Yeni bir değişikliği duyuran Musk, Twitter'ın sadece karanlık modda kullanılacağını belirtti. Ancak gelen tepki ve öneriler üzerine aydınlık modun da kalabileceği ancak karanlık modun artık varsayılan ayar olacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN