Musk'ın yeni oyuncağı sosyal medyada viral oldu! Tesla Optimus insansı robotta çığır açmaya geliyor

Tesla ve X CEO'su olan Elon Musk, geçtiğimiz gün paylaştığı bir videoda insan boyutlarındaki Tesla Optimus robotlarının son kazandığı kabiliyetlerini paylaştı. Artık otonom bir şekilde objeleri tanımlayabilen Tesla Optimus'un çok daha kabiliyetli olduğu belirtilirken o video ise sosyal medyada viral oldu.

Son dönemlerde Twitter'ın adını X olarak değiştirmesi ve Mark Zukcerberg ile yapağı kafes dövüşü ile sık sık gündeme gelen Elon Musk, X platformunda yeni robotlarının kazanmış olduğu son kabiliyetleri duyurdu.

Tesla Optimus adlı robotun artık kendi başına objeleri tanımlayabildiğini belirten Musk, robotlarının artık daha efektif bir şekilde makine öğrenimi gerçekleştirebildiğini aynı zamanda da kollarını, eklemlerinde bulunan sensörler ve görsel işlemcisi sayesinde çok daha hassas bir şekilde yönetebildiğini söyledi.

Herhangi bir dış kaynağa ihtiyaç duymadan kendi kendine yetebilen ve öğrenim sağlayabilen bu robot ise sosyal medyada oldukça ilgi gördü ve video kısa sürede viral oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir