Nihayet sonuçlandı: Elon Musk, sonunda Twitter'ı satın alıyor

Nihayet sonuçlandı: Elon Musk, sonunda Twitter'ı satın alıyor

Aylardır Twitter'ı satın alacağı söylemleri ile gündemde olan Elon Musk, sosyal medya platformunu almak için nihayet adım attı. Musk, yaptığı son paylaşım ile anlaşmanın Cuma günü tamamlamayı planladığını açıkladı.

Twitter'da satın almanın tamamlanması durumunda çalışanların önemli kısmını çıkaracağını iddia ederek anlaşmayı yokuşa sürdüğü yönündeki iddialarla karşı karşıya kalan Elon Musk'ın Twitter anlaşmasını Cuma günü sonlandırmayı planladığı belirtildi.

Bloomberg'in haberine göre, Tesla'nın CEO'su Elon Musk, pazartesi günü anlaşmanın finansmanı tarafında yer alan bankacılarla yaptığı video konferansta anlaşmayı cuma günü tamamlamayı planladığını belirtti.

Anlaşma için 13 milyar dolarlık finansman sağlayan bankaların nihai anlaşmayı son aşamaya taşıdığı ve Musk'ın nakit transferi yapmadan önce son adımlar olan anlaşmanın imzalanması sürecine gelindiğini belirtildi.

Haberin üzerine Twitter hisselerinde hızlı artış kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN