Oyunseverler dikkat! Bu hafta sonu oyun keyfiniz ikiye katlanacak: O oyun ücretsiz olacak

Oyunseverler dikkat! Bu hafta sonu oyun keyfiniz ikiye katlanacak: O oyun ücretsiz olacak

Oyunseverler verilen o habere sevinecek! Bu hafta sonu oyun keyfiniz ikiye katlanacak! Bu hafta sonu o oyun ücretsiz olarak sunulacak...

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 için heyecan verici bir ücretsiz deneme kampanyası başlatma kararı aldı. Bu yeni girişimle, Sezon 2'nin çok oyunculu sürümüne olan ilgiyi artırmayı hedefleyen Activision, hafta sonu boyunca Call of Duty: Modern Warfare 3'ü ücretsiz olarak sunacak.

12 ŞUBAT'A KADAR ÜCRETSİZ OLACAK

CoD: Modern Warfare 3 Faces Bad Reviews After Rushed Development - Bloomberg

Ücretsiz deneme kampanyası 8 Şubat'ta başlayacak ve 12 Şubat'a kadar devam edecek, bu süre boyunca oyuncuların hem çok oyunculu modu hem de Zombi modunu ücretsiz olarak denemelerine olanak sağlanacak. Çok oyunculu modda, popüler modlar olan Team Deathmatch, Hardpoint ve Domination gibi seçeneklerin yanı sıra Sezon 2 haritası olan Stash House da oyuncuların deneyimine sunulacak.

Oyuncular aynı zamanda hafta sonu boyunca tam erişimle birlikte Zombi modunu da keşfetme şansına sahip olacaklar, böylece arkadaşlarıyla birlikte Zombi modunda heyecan dolu anlar yaşayabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN