Oyunseverleri çılgına çevirecek! Epic Games’in yeni ücretsiz oyunları belli oldu: Bu tarihleri sakın kaçırmayın

Oyunseverleri çılgına çevirecek! Epic Games’in yeni ücretsiz oyunları belli oldu: Bu tarihleri sakın kaçırmayın

Oyunseverlere Epic Games’in sürprizleri devam ediyor! Epic Games’in yeni ücretsiz oyunları belli oldu! Kaçıranlar pişmanlıktan ağlayacak! Bu tarihler arasında almayı sakın unutmayın! İşte Epic Games haftanın ücretsiz oyunları...

Epic Games Store, bu hafta yine heyecan verici bir sürprizle geliyor! Oyun severlere yönelik ücretsiz oyun kampanyasında bu sefer sahne alan GigaBash ve Predecessor, 7-14 Aralık tarihleri arasında Epic Games Store platformunda ücretsiz olarak sunulacak. Her hafta yenilenen ve genişleyen ücretsiz oyun koleksiyonu ile Epic Games, oyunseverlere birbirinden eğlenceli deneyimler sunmaya devam ediyor.

SON TARİH 14 ARALIK

epic-games-ucretsiz-oyunu.jpg

GigaBash ve Predecessor GigaBash, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarıyla dikkat çeken bir arena dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyon dolu mekanikleri ve eğlenceli oynanışıyla GigaBash, oyunseverleri etkileyici bir dövüş deneyimi sunmayı hedefliyor. Diğer yandan Predecessor, MOBA ve FPS temalarını birleştirerek oyunculara benzersiz bir üçüncü şahıs aksiyon deneyimi sunuyor. Toplamda 368 TL değerindeki bu oyunlar, 7 Aralık'tan 14 Aralık'a kadar ücretsiz olarak Epic Games Store'da sunulacak.

epic-games-ucretsiz-oyunu-1.jpg

Eğer bu tarih aralığında GigaBash ve Predecessor'ı kütüphanenize eklerseniz, tamamen sizin olacaklar. Şu anda halihazırda ücretsiz olan Jitsu Squad ve Mighty Fight Federation'ı da 7 Aralık'a kadar hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN