Ramazan Ayı Boyunca Sallayarak Kazanın! İşte Turkcell'den Milyonlarca Kullanıcısına Yeni Müjde

Ramazan Ayı Boyunca Sallayarak Kazanın! İşte Turkcell'den Milyonlarca Kullanıcısına Yeni Müjde

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Turkcell, kullanıcıları için Ramazan'a özel bir uygulama geliştirdi. Operatörler arasında Türk Telekom'un kullandığı bu uygulama artık Turkcell'de de geçerli olacak. Kullanıcılarına müjdeli haber veren Turkcell'in bu uygulaması Ramazan sonuna kadar devam edecek. İşte Ramazan ayı boyunca sınırsız internete kavuşacağınız Turkcell'in yeni güncellemesi ve ayrıntıları.

Türkiye'de mobil kullanıcı sayısı son verilere göre 85 milyona ulaştı. Farklı GSM operatörleri kullanan kullanıcılar için GSM markaları da her geçen gün farklı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Özellikle mobil telefonlarda en çok kullanılan internet ağı mesajlaşma sistemi olan SMS'yi tarihe de gömdü. Uygun internet, konuşma ve SMS paketleri sunan GSM operatörleri, Ramazan ayı içinde düğmeye bastı. Günün büyük bir kısmını internette geçiren kullanıcıları için Turkcell'de yenilik getirdi. Türk Telekom'un hayata geçirdiği o uygulamaya Turkcell'de geçtiğini duyurdu. İşte hem sizin hem sevdiklerinizin yüzünü güldürecek yeni internet uygulaması ve kullanımı.

telefon.jpg

TURKCELL'DEN KULLANICILARINA 10 GB HEDİYE PAKETİ

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Türk Telekom müşterilerine Ramazan ayına özel 10 GB internet hediye paketi sunmuştu. Bunun yanı sıra her hafta çarşamba günleri salla kazan uygulamasıyla internet kazanan kullanıcılar, bu uygulama ile dakika ve SMS'de kazanabiliyorlardı. Bir diğer GSM operatörü Turkcell'de buna benzer bir uygulama ile müşterilerinin karşısına çıktı. Ramazan ayı boyunca devam edecek bu özel kampanya ile kesintisiz internetin tadını çıkarabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

t3.jpg

RAMAZAN AYI BOYUNCA İNTERNETSİZ KALMAYACAKSINIZ

Açıklanan kampanyaya göre Turkcell Dijital Operatör uygulaması içerisinde bulunan Salla Kazan Kampanyası ile kullanıcılar 3 Mayıs’a kadar 4 hafta boyunca haftalık 2 GB internetin sahibi olabilecek. Turkcell Dijital Operatör uygulamasını 4 kere sallayarak internet kazanmaya hak kazanırken, 3 yakını ile paylaşanlara ise 1 GB internet hediye edilecek.

bilgi.jpg

KAZANDIĞINIZ GB'LARI SEVDİKLERİNİZLE DE PAYLAŞIN

Turkcell’in haftalık kazandırdığı 2 GB internet hediyesinin 1GB'nı kullanıcılar yakın çevresiyle de paylaşabilecek. Bunu da uygulama içerisinde bulunan hediye ikonu gönderebilir ve aktifleştirebilirler. Kazandıkları ve gönderdikleri hediyeleri diğer kullanıcılar ise son tarih olan 4 mayıs tarihine kadar aktifleştirip kullanabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN