Samsung’tan güvenlik kamerası kiti

Samsung’tan güvenlik kamerası kiti

Samsung, Wisenet-SmartCam A1 Home Security System adı altında sunulacak iki ayrı güvenlik kamerasından oluşan kitini CES 2017'de lanse etti.

Kore merkezli tüketici elektroniği şirketi Samsung, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen yılın ilk büyük teknoloji fuarı CES 2017 kapsamında yeni ürün ve hizmetlerini tanıtmaya devam ediyor. Duyurulan ilgi çekici ürünler arasında şirketin yeni güvenlik kameraları da bulunuyor.

Wisenet-SmartCam A1 Home Security System adı altında gelen çift güvenlik kamerası ile ev veya ofislerin izlenmesini esas alan teknolojiler sunan Samsung, böylelikle neredeyse her alanda ben de varım diyor.

Tek bir kamera paketi sunmak yerine kit halinde iki ayrı kamera sunmayı tercih eden Samsung, ürünlerden birinin iç mekan, diğerinin dış mekan için yapılandırıldığı belirtiyor.

Oldukça kompakt boyutlarla gelen dış mekan kamerasının 1080p video aktarımı, 350 derece kaydırma özelliği ve 130 derece görüş açısıyla çalışma fonksiyonlarına sahip olduğu, iç mekan kamerasının ise 720p çözünürlüklü görüntü sunduğu ve pille çalıştığı kaydediliyor.

Samsung, güvenlik kameraları alanında yeni değil, şirketin daha önce de bu alanda çeşitli ürünler sunduğu biliniyor. 

Teknoloji şirketi kitin fiyat etiketini henüz paylaşmadı, öte yandan söz konusu ürünlerin kısa süre içinde satışlarına başlanmasının beklendiği belirtelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN