Sevilen Netflix yapımları artık Instagram Hikayeler’de

Sevilen Netflix yapımları artık Instagram Hikayeler’de

Netflix, üyelerinin sevdikleri yapımları Instagram Hikayeler’de paylaşabilmesi için mobil uygulama üzerinde yeni bir özellik getirdi. Artık Instagram’daki arkadaşlarınıza ve takipçilerinize Instagram Hikayeler ve direkt mesaj üzerinden kolayca yeni içerik önerilerinde bulunulabilecek.

Özellik şimdilik sadece iPhone’larda, en güncel Netflix uygulamasında geçerli.

19-01/25/instagramnetflix3.jpg

NASIL PAYLAŞILIR?

Dilediğiniz yapım üzerinde paylaşım seçeneğine tıklayın; karşınıza çıkan uygulamalar listesinden Instagram Hikayeler’i seçin, yapımın hazır görseli üzerinde istediğiniz mesaj ve etiketleri ekleyerek ister arkadaşlarınıza özel mesaj olarak iletin, ister Instagram Hikayesi olarak tüm takipçilerinizle paylaşın.

Instagram Hikayeler paylaşımınız, takipçileriniz tarafından tıklandığında doğrudan Netflix iPhone uygulamasına yönlendirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN