Taş gibi sağlam telefon arayanlara ilaç gibi gelecek model! Tam 32.000 kez düşürüldü: O testi başarıyla geçti

Taş gibi sağlam telefon arayanlara ilaç gibi gelecek model! Tam 32.000 kez düşürüldü: O testi başarıyla geçti

Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında Vivo, dikkat çekici bir modeliyle gündeme geldi. O testi başarıyla geçen model, tam 32.000 bin kez düşürüldü. İşte, Vivo’nun hayranlık bırakan yeni modeli…

Teknoloji dünyasının kalite ve dayanıklılığıyla dikkat çeken markalarından olan Vivo, Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında dikkat çekici modeli Vivo V29 5G ile öne çıkıyor. Yüksek kalite standartlarında olan telefon, tüm aşamalarda detaylı testler ile kullanıcı güvenini en üst seviyede tutmayı amaçlıyor.

32.000 KEZ DÜŞÜRÜLME TESTİNİ GEÇTİ

Shift Delete’de yer alan habere göre; Vivo, V29 5G modeli ile üretimden tüketiciye ulaşma aşamasına kadar sıkı bir denetimden geçti. Bu titiz çalışma, uzun ömürlü ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

32.000 kez düşürme, 6.000 kez kulaklık girişi, 150.000 kez güç düğmesi testi gibi zorlu süreçleri atlatan model, -20 Derece ile 50 derece ekstrem sıcaklıklara ve 10.000 kez şarj kablosu takma-çıkarma testlerinde dayanıklılığını kanıtlıyor. Bu da markanın, kullanıcılara sunduğu dayanıklılık ve kalite konusunda ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.

vivo-v29-5g-1.jpg

Su ve toz karşıtı en üst düzey korumayı sunan IP68 sertifikasına sahip olan vivo V29 5G, bu özelliğiyle de kullanıcıların beğenisini topluyor. Her türlü hava koşulunda, su altında bile performansıyla dikkat çeken cihaz 50 Megapiksel OIS Ultra Algılama Kamerası ile kaliteli fotoğraf ve video çekimleri sunuyor.

Vivo’nun Türkiye fabrikasındaki üretim kalitesi, yüzey montajı teknolojisinde %99,85 ve final kalite kontrolünde %99,92’lik hata geçiş oranı ile öne çıkıyor. Sadece başarıyla test edilen ürünlerin piyasaya çıkarılması, Vivo’nun düşük tamir oranı ve yüksek müşteri memnuniyeti ile sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

Yenilikçi bir adımla, vivo kullanıcıların en büyük sorunlarının başında gelen pil ömrü ve sağlığı konusunda da çözüm sunmayı amaçlıyor. Yakın zamanda açıklanacak bu yeni teknolojiyle Vivo, Türkiye’de bir ilke imza atarak kullanıcı deneyimini daha fazla iyileştirmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN