Telefon değil resmen profesyonel fotoğraf makinesi! 160 megapiksel periskop kameralı Honor Magic 6 Pro özellikleri

Telefon değil resmen profesyonel fotoğraf makinesi! 160 megapiksel periskop kameralı Honor Magic 6 Pro özellikleri

Telefon almayı düşünüyorsanız biraz daha bekleyen! Özellikle fotoğraf çekmeyi sevenler! Bu model ağızları açık bırakıyor! Telefon değil resmen profesyonel fotoğraf makinesi! 160 megapiksel periskop kameralı Honor Magic 6 Pro özellikleri...

Honor, teknoloji dünyasını sarsacak olan yeni Magic 6 serisini, önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son iddialara göre, serinin zirvesinde yer alacak Honor Magic 6 Pro modeli, muazzam 160 megapiksel periskop zoom kamerasıyla dikkat çekiyor.

PROFESYONEL FOTOĞRAF MAKİNESİ DENEYİMİ

honor-magic-6-pro-ozellikleri-1.jpeg

Honor'un amiral gemisi Magic 6 Pro, kamera teknolojisinde çığır açan bir adım atıyor. 160 Megapiksel periskop zoom kamerasıyla donatılan bu model, kullanıcılara olağanüstü detaylarda ve netlikte fotoğraflar çekme imkanı sunacak. Ayrıca, serinin diğer modellerinde de yüksek performans bekleniyor.

Magic 6'nın en dikkat çekici özelliklerinden biri de OmniVision’ın OV50K ana kamera sensörü. Bu sensör, LOFIC teknolojisi ile donatılmış olup, gelişmiş görüntüleme yetenekleri sunarak kullanıcılara üst düzey bir fotoğraf deneyimi vadediyor. Sensör, 1/1.3 inç boyutundaki kendine özgü yapısıyla ayrıntılı ve yüksek kaliteli görseller yakalama konusunda iddialı.

GÜÇLÜ PERFORMANSIYLA GELİYOR

honor-magic-6-pro-ozellikleri-2.jpg

Honor Magic 6 serisi, güçlü performansıyla da öne çıkıyor. Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alan modeller, kullanıcılara hızlı ve sorunsuz bir deneyim sunacak. Ayrıca, özel olarak tasarlanmış kamera modülü ve ToF sensörü ile üç kameralı yuvarlak kamera modülünü koruyacağı iddiaları da var.

Tüm çarpıcı özellikleriyle Honor Magic 6 Pro 2024’ün başlarında piyasaya sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN