Threads Instagram biyografiden nasıl kaldırılır?

Threads Instagram biyografiden nasıl kaldırılır?

Instagram biyografilerinde Threads bağlantısını gören kişiler threads Instagram biyografiden nasıl kaldırılır? Araştırarak kaldırma işlemini yapmayı istiyorlar. Threads Instagramla bağlantılı olarak kullanılabildiği için biyografide görünür oluyor.

Ancak bu durumdan rahatsız olan kişilerin kaldırma yöntemini öğrenerek biyografilerini uygulamadan temizlemiş oluyorlar. Threads kaldırma işleminin nasıl yapılacağıyla ilgili bilgiler şunlardır;

INSTAGRAM BİYOGRAFİDEN THREADS NASIL KALDIRILIR?

Instagram biyografisinde Threads hesabının bulunduğu @ işareti ve sayılar sayesinde anlaşılır. Bu sayılar Instagram hesabı sahibinin Threads’a katıldığını ifade eder. Ayrıca katılımcı sayılarını belirtir.

Threads rozeti olarak da adlandırılan @ ve sayılı ifadenin isteğe bağlı olarak Instagram biyografisinden kaldırılması mümkündür. Bunun için IOS ile Android cihaz kullanılma durumuna göre kaldırma işlemlerinin uygulanması gerekir.

ANDROİD ÜZERİNDEN THREADS INSTAGRAM BİYOGRAFİDEN KALDIRMA

Kullanılmakta olan Android cihazla Threads’ı Instagram biyografiden kaldırmak mümkündür.

Kaldırma işlemi için izlenecek adımlar şunlardır;

  • Başlangıçta Instagram mobil uygulaması açılır.
  • Uygulamanın açılmasının ardından Instagram profil sayfasına ulaşılır.
  • Profil sayfasında bulunan @ ile başlayan ve Threads’a katılan kaçıncı kişi olunduğunu belirten ifadeye tıklanır.
  • Tıklama sonrasında açılan sayfadan Rozeti Gizle seçeneğine tıklanır.
  • Tıklamadan sonra Emin misin? Şeklinde mesaj alınır.
  • Mesajda rozetin kaldırılmasının ardından yeniden profile eklenemeyeceği bilgisi verilir.
  • Alınan bilginin ardından Rozeti Kaldır veya İptal seçenekleri değerlendirilir.

Rozeti Kaldır seçeneğine tıklanmasının ardından rozet kaldırılır ve Instagram biyografisinde artık görünmemeye başlar. Bu sayede biyografisinde rozetin şık durmadığına karar veren kişilerin rahatlık yaşamaları mümkün olur.

IOS ÜZERİNDEN THREADS INSTAGRAM BİYOGRAFİDEN KALDIRMA

IOS kullanıcılarının da Threads rozetini Instagram biyografisinden kaldırmaları mümkündür. Rozetin kaldırılması işlemi Android cihazlarla benzer şekilde gerçekleşir. Threads’ın kaldırılması için Instagram profiline ulaşmak gerekir. Profile ulaşma işleminin ardından Rozeti Gizle seçeneği kullanılarak Threads bilgisinin görünmez olması sağlanır.

THREADS INSTAGRAM BİYOGRAFİDEN KALDIRILINCA HESAP SİLİNİR Mİ?

Instagram biyografiden @ işaretli Threads simgesinin kaldırılması hesabı etkileyen bir durum değildir. Yapılan kaldırma işlemi yalnızca Instagram profiline giren takipçi ve diğer kişilerin threads hesap bilgisini görememesini sağlar.

Bunun dışında cep telefonuna indirilen Threads uygulaması üzerinden hesabın kullanım ve yönetimine devam edilebilir. Ayrıca Threads hesap sahipleri tarafından hesap görülerek takıp edilebilir.

THREADS INSTAGRAM BİYOGRAFİDEN NEDEN KALDIRILIR?

Instagram biyografiden Threads kaldırılmasının en önemli nedeni @ ve sayılardan oluşan simgenin insanları rahatsız ediyor olmasıdır. Çok sayıda kişi profilin görünümünü bozduğu için rozetin kaldırılmasını tercih ederler.

Bunun dışında yabancı hesapların threads hesabının olduğunu öğrenmelerini istemedikleri için rozeti kaldırmak isterler. Ayrıca bu rozet gereksiz olduğu düşünüldüğü için biyografiden kaldırılmak istenir.

KALDIRILAN THREADS INSTAGRAM BİYOGRAFİYE YENİDEN YÜKLENİR Mİ?

Instagram biyografide bulunan Threads kaldırıldığında yeniden yüklenmesi mümkün olmaz. Bu nedenle kaldırma işlemi yapılırken emin olunup olunmadığı sorulur. Onay veren kişiler tamamen Threads bilgisi veya rozetini kaybetmiş olurlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN