Threads kaç hesap açılır?

Threads kaç hesap açılır?

İnsanların bir sosyal medya uygulamasında birden fazla hesap kullanmaları mümkündür ve bu durum threads kaç hesap açılır sorusunu beraberinde getirir. Threads platformunun kaç hesap kullanımına izin verdiği ile ilgili merak edilenler ve cevapları şöyledir;

THREADS UYGULAMASINDA KAÇ HESAP AÇILIR?

Threads uygulamasında açılacak hesap sayısının instagram hesapları veya oluşturulacak yeni hesaplarla ilgisi vardır. Açmış oldukları 2 instagram hesabı olan kişiler bu hesaplarıyla threads hesabı oluşturabilirler. Bunun için uygulamayı edinmiş olmaları gerekir. Böylelikle istedikleri hesaplarına giriş yaparak uygulamayı aktif halde kullanabilirler.

THREADS BİRDEN FAZLA HESAP NASIL AÇILIR?

Threads birden fazla hesabı olmasını isteyen kişilerin hesap açma işlemini birden fazla tekrarlamaları gerekir.

Hesap açmak için izlemeleri gereken adımlar şunlardır;

  • Threads mobil uygulaması indirilir.
  • Uygulama simgesi üzerine tıklanır.
  • E-posta adresi, kullanıcı adı veya telefon numarası girilir.
  • Şifre girişi yapılır.

Şifre girişinin yapılmasının ardından hesap açılmış olur. Instagramdan bağımsız hesap oluşturmak isteyen kişilerin ise yine kullanıcı adı, eposta veya telefon numarası kullanarak hesap oluşturmaları gerekir. Hesabı oluşturduktan sonra kullanmaya başlamaları mümkün olur.

THREADS İKİ HESAP BİRDEN KULLANILIR MI?

Threads mobil uygulamasında birden fazla hesabın açılması mümkündür. Farklı kullanıcı adları, eposta adresleri veya telefon numaraları kullanılarak bu işlem yapılabilir. Ancak açılmış olan iki ya da ikiden fazla hesabın aynı anda mobil uygulamada açık olması mümkün olmaz.

İki ya da daha fazla hesap sahiplerinin bir Threads hesabından çıkış yapıp diğerine giriş yapmaları mümkündür. Hesaptan çıkış yapmak için Ayarlar-Hesap ve Çıkış Yap yolu izlenir. Hesabın birisinden çıkış yapıldıktan sonra uygulama sayfasında Hesap Değiştir sekmesi bulunur.

Bu sekmeye tıklanarak açılmış olan diğer hesaba giriş yapılabilir. Bunun için hesaba ait eposta adresi, kullanıcı adı veya telefon numarası ile şifrenin kullanılması ve giriş işleminin onaylanması gerekir.

Instagram uygulamasında görülen hesaplar arasında geçiş işlemi henüz Threads için kullanılmaz. Bu nedenle birden fazla hesabı olan kişilerin dönüşümlü olarak hesaplarını aktif etmeleri şarttır.

THREADS İKİ HESAP KULLANMAYANLAR NE YAPMALI?

Kişilerin açmış oldukları iki farklı Threads hesabını aynı anda kullanmaları gereken durumlar olabilir. Bu durumda bu kişilerin yapması gereken 2 farklı telefon sahibi olup hesapları iki ayrı telefonda açmaktır. Böylelikle ihtiyaç duyulan Threads uygulaması kullanılır ve giriş çıkış işleminin yapılmasına gerek kalmaz.

THREADS HESAPLARINI KAPATMAK MÜMKÜN MÜ?

Threads mobil uygulaması üzerinde açılmış olan birden fazla hesabın kapatılmasını istemek mümkündür. Bu durumda hesap dondurma ve hesap silme yollarından birisi kullanılır. Kapatılmak istenen Threads hesabına giriş yapılır ve Hesap menüsünden Profili Dondur komutuna tıklanır.

Böylelikle hesap belirli süre boyunca pasif durumda kalır. Threads hesaplarını tamamen silmek içinse instagram hesabı silmek gerekir. Instagram üzerinden açılmamış hesapların ise kalıcı olarak silinmesi mümkün değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN