Threads ne demek?

Threads ne demek?

Birçok kullanıcı tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de threads ne demek ve ne işe yarıyor sorusudur. Threads iş parçası anlamına gelir. Bilgisayar biliminde, iş parçacıkları, bir işin aynı anda işlenen kısımlarını ifade eder. İş parçacıkları ve işlemler arasındaki fark işletim sistemine göre değişir, ancak iş parçacıkları genellikle kaynakları paylaşmak için oluşturulur.

Bir işlem birçok iş parçacığı oluşturabilir ve sonlandırabilir ve iş parçacıkları paylaşılan belleği kullanabilir. İş parçacıkları neredeyse her zaman süreçlerin içinde bulunur ve süreçler yaratır. Çok işlemcili bir sistem, farklı iş parçacıklarının farklı işlemcilerde aynı anda çalışmasına izin verir.

THREADS NE İŞE YARAR?

Threads, insanların herhangi bir konudaki düşüncelerini ve duygularını paylaşmalarına olanak tanır. Uygulama, gelişmeleri takip etmeyi kolaylaştıran Twitter benzeri bir takipçi sistemine sahiptir. Bu, beğendiğiniz hesapları takip etmenizi ve paylaştıkları içerikleri takip etmenizi sağlar.

THREADS UYGULAMASINDA MESAJLAŞMA VAR MI?

Hayır, Threads uygulamasının şu anda bir mesajlaşma özelliği yoktur. Geliştirme ekibi, mesajlaşma işlevi ve bir etiket sistemi gibi çeşitli özellikler üzerinde çalışıyor. Böylece, yakında metin tabanlı sosyal medya uygulamaları aracılığıyla diğer kullanıcılarla mesaj gönderebileceksiniz.

THREADS NASIL ÇALIŞIR VE NASIL KAYIT OLUNUR?

Threads artık Instagram'ın bir alt uygulaması olarak çalışıyor. Bu nedenle, Threads'in kendi gizlilik politikası sayfası bile yoktur. Sistemdeki tüm alt sayfalara Instagram üzerinden erişilebilir. Konular artık Twitter'a çok benziyor.

Apple Store görselinden hareketle kullanıcıların herhangi bir instagram hesabı ile threadsa kayıt olabilecekleri ve mevcut kişileri takip edebilecekleri söyleniyor. Threads uygulaması 100'den fazla ülkede kullanılmakta, fakat henüz AB de kullanılmıyor. Bunun sebebi, AB' deki kullanıcı doneleriyle ilgili düzenlemelerdir.

THREADS KAYIT VE KULLANIMI

Threads artık Instagram'ın bir alt uygulaması olarak çalışıyor. Bu nedenle, Threads'in kendi gizlilik politikası sayfası bile yoktur.

  • Sistemdeki tüm alt sayfalara Instagram üzerinden erişilebilir.
  • Konular artık Twitter'a çok benziyor.
  • Apple Store'dan alınan görseller, kullanıcıların Instagram hesaplarını kullanarak platforma giriş yapabildiklerini ve mevcut kişileri takip edebildiklerini gösteriyor.

Bildirildiğine göre Threads, iOS ve Android için 100'den fazla ülkede kullanılmakta ve threads uygulaması bu ülkelerde App Store ve Google Play Store'dan indirilebiliyor. Aynı zamanda kullanıcılar, yeni platforma Instagram hesapları üzerinden giriş yapabilecekler. Uygulama 100'den fazla ülkede mevcuttur, ancak henüz Avrupa Birliği'nde erişilebilir değildir. Bunun nedeni, AB' deki kullanıcı doneleriyle ilgili düzenlemelerdir.

THREADS

Diğer kullanıcıların popüler hizmetlerde paylaştığı gönderileri beğenebilir ve paylaşabilirsiniz. Kişilerin gönderilerine de yorum yapabilirsiniz. Threads uygulaması, Instagram hesabınıza bağlıdır. İşte bundan dolayı bir threads gönderisini Instagram Hikayenizde paylaşmak kolay bir yoldur.

Hizmetin ana sayfası, takip ettiğiniz kullanıcıların paylaştıkları gönderilerden başka takip etmediğiniz hesapların gönderilerini de gösterir. Ana sayfada bir hesabı takip etmek için profil simgesine uzun basmanız ve "Takip Et" seçeneğini seçmeniz yeterlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN