Twitter çöktü mü? Twitter’a neden girilmiyor 11 Temmuz? Twitter’da erişim problemi  

Twitter çöktü mü? Twitter’a neden girilmiyor 11 Temmuz? Twitter’da erişim problemi

 

Dünyaca ünlü popüler paylaşım platformu Twitter çöktü. Twitter’a giriş yapmak isteyen kullanıcılar, ‘Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.’ uyarısıyla karşılaştı. Bu uyarıyla karşılaşanlar, ‘Twitter’a neden girilmiyor? Twitter çöktü mü?’ gibi sorulara yanıt arıyor. Tüm bu gelişmeler karar.com’da…  

Dünyanın en popüler microblog sitesi olarak gösterilen Twitter’da erişim problemi yaşanıyor. Twitter kullanıcıları, Twitter anasayfasına girmeye çalışınca, ‘Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.’ şeklindeki uyarıyla karşılaşıyor. Twitter’a giriş yapamayanlar da ‘Twitter’a neden girilmiyor? Twitter çöktü mü? Twitter ne zaman düzelecek?’ gibi konuları araştırıyor. Haberimizden bu konular ile ilgili bilgi edinebilirsiniz…

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Popüler microblog sitesi Twitter'da yaşanan erişim probleminin ardından sosyal medyada 'Twitter çöktü mü?' yorumları yapıldı. Twitter'ın anasayfasına girmek isteyen kullanıcılar, ‘Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.’ uyarısıyla karşılaşıyor. 

19-07/11/twitterrrrr.jpg

TWİTTER'DAKİ ERİŞİM PROBLEMİ İÇİN HENÜZ AÇIKLAMA YOK

Milyonlarca kullanıcısı olan Twitter, kullanıcılarına hizmet veremediği gibi, pek çok hesabın takipçilerinin de sıfırlandığı bilgisi aktarıldı. Sorunun yerel mi yoksa küresel mi olduğu ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmazken, şirketten de herhangi bir açıklama yapılmadı. downdetector.com sitesinde yer alan bilgiye göre; Twitter için 24 saatte 47 bin 193 hata raporu alındığı aktarıldı.

19-07/11/2-1562872569.jpg

TWİTTER'A GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN