Twitter'dan Iphone Kullananlara Giriş Yasağı! Iphone'nin O Modellerini Kullananlar Artık Twitter'a Giremez

Twitter'dan Iphone Kullananlara Giriş Yasağı! Iphone'nin O Modellerini Kullananlar Artık Twitter'a Giremez

Dünya üzerinde en fazla kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, Iphone 6 için desteğini çekti. Apple'ın en sevilen modelleri arasında yerini alan Iphone 6, kullanıcıları sosyal medyada adeta isyan başlattı. Twitter'ın İOS 13.4 ve üzeri versiyonlarla çalışmaya devam edeceği bilgisi Iphone 6 kullanıcılarını oldukça üzdü.

ABD'nin en popüler teknoloji markası olan Apple'ın Iphone'ın serilerinden olan, hala çok sayıda kişinin aktif olarak kullandığı Iphone 6 modeli artık Twitter'a erişim sağlayamıyor. Bazı Iphone modelleri İOS 13 versiyonuna kadar Apple'ın Eylül 2019'a kullanıma sunduğu güncelleme tarafından desteklenmişti.

Bu son güncellemeyle birlikte Iphone 6 ve İphone 6 Plus'ın sonu gelmiş gibi görünüyordu. Çok sayıda kullanıcının akıllı telefonlarından eksik olmayan WhatsApp, Twitter, Instagram, gibi popüler sosyal medya ve iletişim uygulamaları yayınladıkları güncellemeler ile eski versiyona sahip cep telefonlardan desteğini bir bir çekiyordu.

TWİTTER IPHONE 6'DAN DESTEĞİNİ ÇEKTİ

Oldukça sevilen ve milyonlarca kullanıcının akıllı telefonunda yer alan sosyal medya uygulaması Twitter, kısa bir süre önce yayınladığı yeni güncelleme ile İOS 13.4 ve sonrası versiyona sahip akıllı telefonlara desteğini devam ettirmesi, Apple'ın en sevilen modelleri Iphone 6 ve Iphone 6 Plus gibi telefon kullanıcılarını fazlasıyla üzdü.

Yeni gelen güncelleme ile birlikte Iphone 6 ve Iphone 6 Plus kullanıcıları Twitter'a erişim sağlamak istediklerinde 'Hay aksi bir hatayla karşılaştık' bildirimi ile bir hatanın olduğunu işaret eden uyarıyla karşı karşıya kaldılar.

haber-ici-tw.jpg

İOS 12 İÇİN DESTEĞİNİ ÇEKMİŞTİ

2021 yılının başlarında ise İOS 12 versiyonları için desteğini çeken Twitter, Iphone 5 ve Iphone 6 modelleri sahibi kullanıcıların Twitter'a erişim sağlamasını engelleyerek uzun zamandır bu versiyonların uygulamayı yüklemesinde kısıtlama koymuştu. Yeni çıkardığı güncelleme ile beraber Iphone 6 ve Iphone 6 Plus kullanıcılarından da desteğini çekerek erişimi engelleyen Twitter, için sosyal medyada kullanıcılar tarafından isyan çıktı.

'Hay aksi bir hatayla karşılaştık' uyarısını alan İOS 13.4 altı versiyonları kullanan akıllı telefon sahipleri ancak tarayıcı yardımıyla twitter.com üzerinden giriş sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN