Uygun fiyatlı iPhone bekleyenlere kötü haber! Çıkış tarihin ertelendi: Herkes beklemeye devam edecek

Uygun fiyatlı iPhone bekleyenlere kötü haber! Çıkış tarihin ertelendi: Herkes beklemeye devam edecek

ABD'nin teknoloji devi Apple uygun fiyatlı iPhone satışı için milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı. Herkesin dört gözle beklediği uygun fiyatlı iPhone satışları hüsrana uğrattı. Uygun fiyatlı iPhone çıkış tarihi ertelendi. İşte o modelin özellikleri…

Dünyayı kasıp kavuran teknoloji şirketi Apple uygun fiyatlı iPhone serisi SE ile herkesi heyecanlandırdı. Bir çok kişinin almak için fırsat beklediği o modelin çıkış tarihinin ertelendiği duyuruldu. 2025 yılında piyasaya çıkması beklenen iPhone SE 4’ün iPhone 14'e benzer bir tasarımı sahip olacağı belirtildi. MacRumors haberinde yer alan açıklamalar doğrultusunda yeni iPhone SE modelinin Face ID, USB-C bağlantısı sağlayacağı duyuruldu. Uygun fiyatlı iPhone çıkış tarihi ertelendi.

İPHONE SE ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Cihaz kasası olarak iPhone 14'e benzeyeceği söylenen iPhone SE 4’ün 6.1 inç ekrana sahip olacak aktarıldı. TruDepth kamera sistemine sahip olacak telefonun çentikli olarak gelmesi bekleniyor. Telefonun iPhone 14'ten daha hafif olacağı belirtilirken boyut ve ağırlık karşılaştırması da şu şekildedir:

iphone-se.jpg

iPhone 14: 146,7 mm x 71,5 mm x 7,80 mm, 172 gram

iPhone SE 4: (Tahmini) 165 gram

İki cihaz arasında öne çıkan bir diğer fark ise arka kamera sistemi olarak görülüyor. iPhone SE 4’ün arka tarafında 1 adet kamera bulunacağı aktarılırken bu kameranın 48 megapiksel çözünürlükte olması bekleniyor.

Apple şirket için 5G modem geliştirme sürecinde yaşanan zorlukları işaret ederek iPhone SE’nin çıkış tarihinin ertelendiği iddiaları gündeme geldi. Şirketin 5G modem geliştirme sürecindeki performans ve ısınma sorunlarını önem taşıdığı aktarılırken iPhone SE’nin 2025 sonlarında ya da 2026 yılı başında piyasaya çıkacağı söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN