Valve tarafından geliştirilen Deadlock oyunundan ilk görüntüler: Oynanış videosu sızdırıldı

Valve tarafından geliştirilen, Valorant, DOTA ve Overwatch karışımı olan 6v6 takım bazlı oyunu Deadlock'un oynanış videosu sızdırıldı...

Valve'ın yeni oyunu Deadlock ile ilgili ilk detaylar ve sızıntılar geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Oyun, 6v6 takım bazlı bir shooter olarak tasarlanmış ve Overwatch benzeri bir yapıya sahip olacak. Son olarak ise oyunun bir oynanış videosu sızdırıldı.

Sızdırılan oynanış videosu, henüz erken aşamada olmasına rağmen oyunun grafik tarzı ve dinamikleri hakkında bazı fikirler veriyor. Karakter tasarımlarının tam olmadığı görülen videoda, oyunun son hali için daha büyük geliştirmelerin yapılacağı anlaşılıyor.

Oyunun kod adının bir dönem "Neon Prime" olarak bilindiği ve Arena Shooter türü ile MOBA dinamiklerine sahip olacağı belirtiliyor. Dört koridorlu haritaların olacağı, her karakterin farklı yetenekler ve ulti saldırılarına sahip olacağı da diğer detaylar arasında yer alıyor.

Valve şu ana kadar bu sızıntılar hakkında resmi bir açıklama yapmış değil. Oyunun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda da net bir bilgi bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN