WhatsApp'ın Bir Çok Kişinin Henüz Bilmediği Özellikleri Ortaya Çıktı! İşte WhatsApp'ın 5 Yeni Özelliği

WhatsApp'ın Bir Çok Kişinin Henüz Bilmediği Özellikleri Ortaya Çıktı! İşte WhatsApp'ın 5 Yeni Özelliği

Günümüzde sosyal iletişim uygulaması olarak en çok tercih edilen WhatsApp, yeni güncellemeleriyle kullanıcıların hayatını daha da kolaylaştırıyor. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp, 5 yeni özelliğiyle günlük yaşamda yararlı olabilecek ihtiyaçları karşımıza çıkarıyor.

WhatsApp, ister iş hayatımız ister sosyal hayatımız olsun, her birimizin günlük yaşamının bir parçası haline geldi. WhatsApp'ın uzmanları sürekli uygulamanın özelliklerini geliştiriyor. WhatsApp, aslında, kullanıcıların artan ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli büyük adımlar attı. Bu günlerde uygulamanın bazı işlevlerinin tanıtılması için daha fazla güncelleme haberleri geliyor.

WHATSAPP'DAN 5 YENİ ÖZELLİK DAHA

Son yayınlanan verilere göre günde yaklaşık 7 milyar sesli mesaj gönderiliyor. Bu nedenle, uzmanlar kendilerini iyileştirmeler yapmaya adadı.

Bunlardan birincisi, sohbetten çıktığınızda bile ses dinleyebiliyorsunuz. Bu sayede mesajları dinlemeye devam ederken telefonu diğer aktiviteler için de kullanabileceksiniz. Bu özellik, çok fazla mesaj paylaşan arkadaşlarımızdan veya meslektaşlarımızdan aldığımız "flood mesajlar"da faydalı olacak. Hatta sesin hızını iki katına çıkarabiliriz. Bu sayede dinleme süresini yarıya indirmiş olabiliriz. Bunun için oynatma dalgasının sağındaki 1 veya 1.5 veya 2 göstergeli küçük simgelere tıklayarak oynatma hızını artırabiliriz.

haberici.jpg

KULLANICILAR TARAFINDAN MERAKLA BEKLENEN ÖZELLİK

Ayrıca oynatmayı duraklatabilir ve kaldığımız noktadan devam ettirebiliriz. Bunun için kullandığımız simgeler alışık olduğumuz klasik simgeler kullanılıyor. Yani dinlemeyi durdurmak için iki paralel çizgi ve onu yeniden etkinleştirmek için sağdaki oku kullanabiliriz. Son zamanlarda tanıtılan bu özellik, kullanıcılar açısından oldukça sezgisel bir kullanım sağlıyor.

Aynı şekilde sesli mesaj göndermek istediğimizde kaydı durdurup daha sonra devam ettirebiliyorduk. Bu yeni özellik ise, uygulamanın kullanıcıları tarafından yüksek sesle talep edildi ve nihayet WhatsApp tarafından tam kapasite ile kullanılma sunuldu. Son olarak, kaydedilen sesi özel veya grup sohbetine göndermeden önce dinleme olanağı özellikle yararlı . Bu şekilde ancak söylediklerimiz bizi tatmin ettiğinde aktarıma geçer ve bir "sakarlık" yapmaktan kaçınmış oluruz.

Uzmanlar aynı zamanda estetik bir iyileştirme yaptılar. Hem alınan hem de gönderilen sesin dinlenilmesi sırasında ses dalgaları görüntüsü ekrana geliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN