WhatsApp'ın Bu Özelliğine Herkesin Dibi Düşecek! İşte Herkesin Hayran Kaldığı WhatsApp'ın O Yeni Özelliği!

WhatsApp'ın Bu Özelliğine Herkesin Dibi Düşecek! İşte Herkesin Hayran Kaldığı WhatsApp'ın O Yeni Özelliği!

WhatsApp, 2 milyardan fazla kullanıcısı ile birlikte dünyanın en çok tercih edilen sosyal iletişim uygulaması olarak biliniyor. Özellikle en çok genç kitlenin severek kullandığı bu uygulamayı adeta kimse kullanmadan işlerini bile yapamıyor. Çünkü tanıdıkları herkes WhatsApp’ta, neredeyse birçok insan WhatsApp kullanıyor...

WhatsApp’ta mesajlaşma sesli ve görüntülü arama, ses kayıtları gönderme, fotoğraf, video, aktarma kısacası aklınıza gelen birçok özellik sayesinde WhatsApp tüm dünyanın en çok kullanılan uygulaması.

WhatsApp, son derece popülerlik kazanmasına ve sayısız özelliği kullanıcılara sunmasına rağmen hiç bir zaman gelişmekten geri kalmıyor. Her zaman güncellemeleri ve yeni özellikleri ile kullanıcıları mest etmeyi başarıyor. Çok sayı insanın aktif olarak kullandığı WhatsApp uygulamasını dünya üzerinde toplamda iki milyardan fazla insan kullanıyor.

haberici-002.jpg

WHATSAPP'IN BU YENİ ÖZELLİĞİNE HERKES BAYILACAK!

Bu kullanıcı sayısı birçok ülkenin nüfusundan bile fazla. Ülkemizin nüfusunun da 85 milyon olduğunu göze alırsak aslında iki milyar kişinin de ne kadar yüksek bir rakam olduğunu tahmin etmek zor değil. WhatsApp'ın gün geçtikte yükselmesine bu kadar kullanıcı sayısını elde etmiş olması bile durduramıyor. Her şeye rağmen kendini geliştirmeyi ve yeni özellikler paylaşmaktan vazgeçmiyor. Böyle bir çalışma ve azim henüz görülmediği için de rakipleri her daim arkasında kalıyor. İşte WhatsApp’ın yeni olarak kullancılara sunacağı mükemmel özellikler hakkında merak edilen her şey...

MESAJLARA TEPKİ VERME

WhatsApp'ın yeni olarak getirdiği mesajlara tepki verme özelliğini daha önceden biliyorsanız daha önce Telegram uygulamasını kullanmış olmanız lazım. Çünkü Telegram üzerinde sohbet ederken mesaja hafif basılı tutarsanız karşınıza gülme, kızma, ağlama, sinirlenme gibi farklı farklı emoji tepkileri çıkar.

İşte tam olarak bu özelliği aynısı WhatsApp'a geliyor. Bilindiği üzere Meta isimli şirket bu zaman kadar yayınlamış olduğu çok sayıda güncellemeyi her daim rakip uygulamalardan esinlenerek uygulamaya karar vermiştir. Patent, ihlal ve marka gibi detaylara takılmadan parasını ödemiş ve aynı uygulamaları, özellikleri kendi bünyesine geçirmiştir.

haberici1-002.jpg

TEPKİ VERME NASIL UYGULANIR?

WhatsApp’ta karşı taraftan gelen bir mesaja tepki vermek için mesajın üzerine hafif basılı tutarak karşınıza çıkan pencereden yansıtmak istediğiniz duygu ifadesini seçin. Bunu yaptığınzı zaman karşı tarafa mesaja tepki verdiğinize dair bildirim gidecektir. Son mesajlar açışısından iyi bir özellik olacak gibi görünen bu tepki verme özelliği ile artık son mesajlara baş parmak işareti yollamak yerine bu şekilde tepki vermenize imkan sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN