Xiaomi şimdi de elektrikli scooter modelini tanıttı! Daha yüksek batarya kapasitesi ve menzil

Xiaomi şimdi de elektrikli scooter modelini tanıttı! Daha yüksek batarya kapasitesi ve menzil

Xiaomi, yeni elektrikli scooter modelini tanıttı! Bu kez daha yüksek batarya kapasitesi ve uzun menzille öne çıkıyor! İşte özellikleri...

Xiaomi'nin yeni katlanabilir elektrikli scooter modeli, markanın global sitesinde tanıtıldı. Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2. nesil), önceki versiyonundan bazı özellikleri korurken, daha uzun menzil ve yüksek kapasiteli pil gibi önemli iyileştirmeler sunuyor.

XIAMI ELECTRIC SCOOTER 4 LITE ÖZELLİKLERİ

xiaomi-1.jpeg

Yeni Xiaomi e-scooter, üç farklı hız moduyla kullanıcıya esneklik sağlayarak 25 km/saat maksimum hıza ulaşıyor. Ayrıca scooter'ı yürüyerek hareket ettirmeyi kolaylaştıracak yürüyüş modu da bulunuyor. 300W'lık elektrik motoruna sahip olan scooter, önceki modele göre maksimum gücünü 390W'a çıkarmış durumda. Bu güç artışıyla birlikte 25 km'lik menziliyle selefinin %25 daha uzun mesafe kat edebiliyor.

İkinci nesil Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Lite, 8 saat içinde tamamen şarj olabilen 9.600mAh bataryadan güç alıyor. Scooter, E-ABS, kampanalı frenler, 10 inç pnömatik lastikler ve far gibi standart güvenlik ve konfor özellikleriyle geliyor. Hızı ve pil seviyesini scooter'ın kendi ekranından ya da Mi Home/Xiaomi Home uygulaması üzerinden görüntülemek mümkün. Yeni katlanabilir e-scooter, 16.2 kg ağırlığıyla biraz daha ağır olsa da önceki modele benzer şekilde maksimum 100 kg taşıma kapasitesine sahip.

Xiaomi, yeni elektrikli scooter'ın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bilgi vermedi. Ancak ilk modelin 438 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN