Yapay zeka özelliği şimdi Google Play Store'da! Peki nasıl işleyecek?

Yapay zeka özelliği şimdi Google Play Store'da! Peki nasıl işleyecek?

Hayatımızın pek çok alanına hızlı bir giriş yapan yapay zeka, şimdi de Google Play Store'da! Peki nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Google, yapay zeka teknolojisi üzerindeki çalışmalarını sürdürerek, Google Play Store'un daha üretken yapay zeka özellikleriyle entegre edilmesine odaklanıyor. Bu yeni özelliklerden biri, kullanıcıların Android uygulama veya oyunlarını indirirken kolayca öne çıkan özelliklerini görmelerini sağlayan bir özellik.

UYGULAMA ÖZETİNİ GÖREBİLECEKSİNİZ

play-store-2.webp

Artık Google Play Store'da, yapay zeka tarafından oluşturulan uygulamanın öne çıkan özellikleri, indirme sayfasında "Yükle" butonunun hemen altında bir uyarı olarak gösterilecek. Bu uyarıya dokunduğunuzda, uygulamanın dikkat çeken özelliklerini özet olarak görme imkanına sahip olacaksınız.

Google'ın Play Store için üzerinde çalıştığı diğer bir yapay zeka özelliği ise, uygulamanın açıklama sayfasının alt kısmında bulunan SSS (Sıkça Sorulan Sorular) bölümü. Bu bölüm de yapay zeka tarafından oluşturulacak ve henüz genel kullanıma sunulmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN