YouTube Premium'a abone olan kişi sayısı açıklandı! Reklamlar yüzünden bir çok kişi Premium'a abone olmuştu: İşte abone sayısı

YouTube Premium'a abone olan kişi sayısı açıklandı! Reklamlar yüzünden bir çok kişi Premium'a abone olmuştu: İşte abone sayısı

Reklamlardan bıkanlar için kaçınılmaz seçim: YouTube Premium! Peki, abone olanların sayısı ne kadar? Merakla beklenen rakam nihayet açıklandı, işte YouTube Premium'un abone sayısı...

Dünyanın en büyük çevrimiçi video paylaşım platformu YouTube, Google'ın "One" abonelik planının ardından 100 milyon abone sayısına ulaşarak büyük bir başarı elde etti. YouTube Premium ve YouTube Music abonelikleriyle birleşen bu sayı, platformun reklamsız video izleme ve müzik dinleme deneyimini tercih eden kullanıcıların artan talebini yansıtıyor.

Reklamsız içerik deneyimi sunan YouTube Premium, kullanıcılarına hem YouTube videolarını hem de YouTube Music'u reklamsız bir şekilde sunuyor. Google'ın, reklam engelleyicileri kullanan kullanıcılara baskısı arttıkça, pop-up'lar üzerinden YouTube Premium'u deneme imkanı sunmasıyla abone sayısında önemli bir artış yaşandığı gözlemleniyor.

YOUTUBE PREMIUM ÜCRETİ NE KADAR?

Google, YouTube Premium Lite özelliğini deniyor - Bilim Teknoloji Haberleri

YouTube Premium abonelikleri, aylık 57,99 TL karşılığında hem reklamsız YouTube videoları hem de YouTube Music'a erişim sağlıyor. Ayrıca, kullanıcılara özel olarak sunulan 1080p "gelişmiş bit hızı" ayarı, premium kullanıcıları için ek bir avantaj sunuyor.

YouTube Music ise reklamsız oynatma, arka planda çalma ve Google hoparlörlerinden müzik akışı gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Reklamsız bir müzik deneyimi için ise aylık 39,99 TL ödenerek sadece YouTube Music Premium aboneliği tercih edilebiliyor.

Google, 2021'den 2023'e kadar Avrupa'da kullanılabilen "YouTube Premium Lite" abonelik planını iptal etmiş olsa da, YouTube Premium ve YouTube Music abonelikleri ile kullanıcılara geniş bir içerik yelpazesi sunmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN