Youtube'dan dev güncelleme! Artık anlık olarak görülebilecek: Eskiden saatler sürüyordu

Youtube'dan dev güncelleme! Artık anlık olarak görülebilecek: Eskiden saatler sürüyordu

Video izleme platformu Youtube, uygulamaya yeni güncelleme getiriyor! Artık güncelleme sayesinde anlık olarak görülebilecek! Eskiden bu saatler alıyordu! Yeni güncelleme izleyici ve beğeni sayısını anında gösterecek...

Teknoloji devi Google'a ait dijital video platformu YouTube, uzun süren bir çalışma sonucunda önemli bir güncelleme paketini duyurdu. Artık izleyici ve beğeni sayıları, anlık olarak güncellenecek.

SAATLER SÜREN DURUM ARTIK ANINDA GÜNCELLENECEK

youtube.webp

YouTube üzerinde yayınlanan videoların izlenme sayıları ve beğenileri, genellikle sayfa yenilendiğinde ya da belirli aralıklarla güncellendiğinde değişiyordu. Ancak bu durum, bazen saatlerce sürebiliyordu. Yeni güncelleme ile birlikte, video izlenirken ya da beğeni yapılırken, bu sayıların anlık olarak güncelleneceği açıklandı.

Google tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, yeni özelliğin bazı kullanıcılar için test amaçlı sunulduğu açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN