Zaten ucuzdu bir de indirim geldi! Telefon alacaklar için kaçırılmaz fırsat: Vivo Y17s bu fiyata sular seller gibi satacak

Zaten ucuzdu bir de indirim geldi! Telefon alacaklar için kaçırılmaz fırsat: Vivo Y17s bu fiyata sular seller gibi satacak

Akıllı cep telefonu alacaklar bu fırsatı kaçırmak istemeyecek. Piyasada ucuza satılan telefonlardan birisi olan Vivo Y17s ucuz değişmiş gibi bir de indirim geldi. Bu fiyata görenler telefonunu değiştirmek için sıraya girecek. İşte teknik özellikleri...

Akıllı cep telefonu alacaklar için fırsatlar başladı. Ucuzluğuyla bilinen Vivo Y17s bir de indirimli fiyatıyla satışa çıktı. Teknik özellikleriyle dikkat çeken bu model cep telefonu, büyük bataryası sayesinde saatlerce hatta günlerce kapanmadan durabiliyor.

AKILLI CEP TELEFONUNDA İNDİRİM

Cep telefonu alacaklar bu kampanyayı duyar duymaz koştu. Vivo Y17s akıllı telefonlara indirim geldi. Fiyat performans ürünü olarak tanıtılan akıllı telefon Mediatek'in helio G85 işlemcisiyle geliyor. İçerisinde Android 13 yüklü olan bu model telefonunu değiştirmek isteyenlere fırsat sunuyor.

maxresdefault-2.jpg

CEP TELEFONU TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Ekran Özellikleri: Ekran çözünürlüğü 720p olan Y17s, 6,56 inç ve IPS LCD ekranla karşınıza çıkıyor. Ekran parlaklığı 700 nit seviyelerine kadar yükselse de 90 Hz ya da 120 Hz ekran yenileme hızı bulunmuyor.

Depolama özellikleri: Depolama kapasitesi 128 GB olan bu cihazda eMMC sayesinde yükseltilebilir hale geliyor.

Kamera özellikleri: Kameraları arasında 2 megapiksellik derinlik kamerası yer alırken, arka planı bulanık çekme modu da bulunuyor. 50 megapiksel ana kamerasıyla detaylı ve yüksek boyutlu fotoğraflar çekebilirsiniz. Ful HD video seçeneğiyle saniyede 30 kare kaydedebilen 8 megapiksellik ön kamera bulunuyor.

Batarya ve şarj özellikleri: Ayrıca cihazda parmak izi sensörü var. Pil kapasitesi 5.000 mAh olan Vivo Y17s modelinin şarj soketi USB-C bağlantısıyla kuruluyor.

Fiyatı: Vivo Y17S akıllı cep telefonu 5549 TL yerine 5299 TL'ye alıcı buluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN