Teknoloji kralı Musk, olay yaratan tweetleri sildi

Teknoloji kralı Musk, olay yaratan tweetleri sildi

Elon Musk, sosyal medya hesabından Tesla’nın "dünyanın en büyük şirketi" olacağını gösteren ifadelere yer verdi. Twitter'daki paylaşımları ile piyasadaki dalgalanmalara sebep olan teknoloji girişimcisi yaptığı paylaşımları kısa bir süre sonra sildi.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, iddialı paylaşımlarıyla yeniden sosyal medyada gündem oldu. Twitter hesabındaki paylaşımları ile kripto para ve NFT ile ilgili çarpıcı çıkışları piyasadaki dalgalanmalara sebep olan Tesla'nın teknoloji kralı Musk, takipçisininTesla'ya ilişkin çarpıcı yanıtta bulundu. 

tes.jpg

''TESLA EN BÜYÜK ŞİRKET OLABİLİR"
“WholeMarsBlog” adlı takipçisine yanıt veren milyarder iş insanı, "Tesla'nın en büyük şirket olma ihtimali yüzde 0'dan fazla. Birkaç ay içerisinde gerçekleşmesi muhtemel” ifadelerini kullandı.

elon.jpg

Tesla'nın teknoloji kralı Musk'ın iddialı tweeti büyük bir tartışma yaratmıştı. Musk, kısa bir süre sonra paylaşımlarını sildi.

"TESLA DÜNYANIN EN DEĞERLİ ŞİRKETİ OLABİLİR Mİ?"

Güncel verilere göre, dünyanın en değerli şirketi konumunda 2 trilyon dolar piyasa değeri ile Suudi Arabistan'nın ulusal petrol ve doğalgaz şirketi Saudi Aramco yer alıyor. Forbes’in verilerine göre ise Tesla'nın değeri ise 600 milyar dolar seviyesinde seyrediyor.

koo.jpg

TESLA'NIN YOLU UZUN 

Gelir noktasında değerlendirildiğinde de Tesla’nın dünyanın en büyüğü olması için kat etmesi gereken uzun bir yol olduğu görülüyor. ABD’li perakende mağaza zinci Walmart Inc, geçen yıl 559 milyar dolar gelir bildirerek zirveye yerleşti. Tesla ise aynı dönemde  yalnızca 31, 5 milyar dolar gelir açıkladı.

tesi.jpg

OTOMOBİLLERİN BITCOİN İLE ALINABİLECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Tesla'nın teknoloji kralı ve CEO’su Elon Musk, Bitcoin kullanılarak Tesla marka araçların satın alınabileceğini açıklamıştı. 

Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Artık Bitcoin ile Tesla alabilirsiniz. Tesla ödemelerinde kullanılan Bitcoin başka bir para birimine dönüştürülmeyecek, Bitcoin olarak kullanılacak” dedi.

bit.jpg

Öte yandan geçtiğimiz ay Tesla 1,5 milyar dolar değerinde bitcoin aldığını ve yakında bitcoin cinsinden ödeme kabul edeceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Bitcoin yükselişe geçmişti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN