Teksas polisini harekete geçiren 'Chucky' ihbarı

Teksas polisini harekete geçiren 'Chucky' ihbarı

Teksas Kamu Departmanı yanlışlıkla, 1988 yılında yayınlanan ‘Çocuk Oyunu’ korku filminde yer alan katil bebek Chucky’nin, 5 yaşındaki oğlu Glen Ray’i kaçırdığını ihbar eden ‘kayıp çocuk uyarısı’ yayınladı.

SELMAN CÖMERT | KARAR.COM

Teksas Kamu Departmanı, 1988 yılında yayınlanan ‘Çocuk Oyunu’ korku filminde yer alan katil bebek Chucky’nin, ilk kez ‘Chucky’nin Tohumu’ filminde yer alan 5 yaşındaki oğlu Glen Ray’i kaçırdığını ihbar eden kayıp çocuk uyarısını yanlışlıkla yayınladıklarından ötürü özür diledi.

Acil durum uyarısında Chucky, “devasa bir mutfak bıçağı taşıyan, rengarenk çizgili uzun kollu gömlekle mavi kot tulum giyen 0,9 metre boyunda” bir bebek olarak tanımlandı. 

Bu ihbar geçen hafta, kayıp çocuk uyarısı anlamına gelen Amber Alert abonelerine yanlışlıkla üç kez gönderildi. Teşkilat bu ihbarların bir test arızası olduğunu söyledi. 

whatsapp.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN