Telefonunuzdan hemen #33'ü tuşlayın! Deneyenler şaşıp kalıyor: Kimsenin bilmediği özellik ortaya çıktı

Telefonunuzdan hemen #33'ü tuşlayın! Deneyenler şaşıp kalıyor: Kimsenin bilmediği özellik ortaya çıktı

Günümüzde neredeyse akıllı telefonu olmayan yok. Hızla gelişen teknoloji ile sadece iletişimin ötesinde pek çok önemli ihtiyacı karşılayan akıllı telefonlar, farkında olmadığımız faydalı özelliklere sahip. İşte detaylar...

Milyonlarca insan akıllı telefon kullanırken hem daha güvenli olmasını hem de kullanımının kolaylaş olması için farklı yollar deniyorlar. Detaylar haberimizde...

cep telefonu

CEP TELEFONUNDA #33’Ü TUŞLAYANLARIN AKLI ŞAŞTI! KİMSENİN BİLMEDİĞİ BÜYÜK SIR İFŞA EDİLDİ! DÜŞMANLARI TERS KÖŞE EDECEK ÖZELLİK!

Sürekli telefonunuzu kurcalayan çocuğunuzu şaşırtacak bir özellik! Cep telefonlarımız günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte bu teknolojik cihazlarla ilgili bilgilere olan ilgimiz de arttı. Son zamanlarda cep telefonundan 33'ü arayıp aramayacağını merak eden kişiler de dikkat çekiyor. Bu, telefon kullanıcıları tarafından sıklıkla araştırılan ve tartışılan bir konudur.

KİMSENİN BİLMEDİĞİ BÜYÜK SIR İFŞA EDİLDİ! GERİSİ ARTIK BİR TUŞ KADAR UZAĞINIZDA...

Cep telefonunuzdan 33'ü çevirmek, aramalarınızı ve mesajlarınızı geçici olarak kilitleyecektir. Bu nedenle, harici veya dahili arama yapılmaz. Bu, sebeple cep telefonunuzu kurcalamak isteyen kişilerin, özellikle çocukların arama yapamayacağı anlamına gelir.

CEP TELEFONUNDA 33 TUŞLAMASI

Cep telefonunuzdan 33'ü çevirdiğiniz anda, aramalarınız ve mesajlarınız geçici olarak kilitlenecektir. Bu nedenle, harici veya dahili arama yapamazsınız.

İşte hal böyle iken eğer cep telefonunuz bir başkasının eline geçtiyse ya da çocuklarınız sizden habersiz telefonunuzdan arama yapmak isterlerse arama yapamayacaklardır.

CEP TELEFONUNDA 33 TUŞLAMASI NASIL YAPILIR?

Cep telefonunuzdan 33'ü aramak kolaydır. Telefonunuzun arama ekranına gidin ve 33'ü tuşlayın.

Ardından arama düğmesine basın. Telefon saniyeler içinde kapanacak ve aramayı kilitleyecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN