Tercih robotu nasıl kullanılır? Adım adım LGS tercih rehberi

Tercih robotu nasıl kullanılır? Adım adım LGS tercih rehberi

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih robotunun nasıl kullanılacağı merak ediliyor. Öğrencilerin, yüzdelik dilimlerine göre yapacağı LGS tercih rehberi daha evvel paylaşılmıştı.

e-Okul üzerinden tüm veli, öğrenci ve rehber öğretmenlerinin kullanımına açılan tercih robotu sayfası üzerinden adaylar, istedikleri okullara puanları ve yüzdelik dilimlerine göre tercih işlemlerini tamamlayacak. Yapılan tercihler, ardından okul müdürlüklerince onaylatılacak.

LGS TERCİH ROBOTU 2020 YAYINDA MI?

Tercih robotu, e-Okul üzerinden tüm veli, öğrenci ve rehber öğretmenlerinin kullanımına açıldı.

Öğrenciler, bu robotu kullanarak istedikleri yüzdelik dilim aralıklarında hem il hem de ülke genelinde okul listelerini ve okullarla ilgili detaylı bilgileri görebilecek.

Robotta okul türleri, il, ilçe ve 2020 yılına ait taban puanlarına göre arama yapılabilecek.

Tercihler, 20 Temmuz tarihinde başlayıp, 29 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

LGS TERCİH KILAVUZU ERİŞİME AÇILDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayınlandı. MEB resmî internet sitesinden paylaşılan duyuruda LGS tercih kılavuzunun sınava giren öğrencilerin erişimine açıldığı belirtildi.

LGS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

MEB 2020 LGS TERCİH ROBOTU

e-Okul sayfası üzerinden tüm veli, öğrenci ve rehber öğretmenlerinin kullanımına açılan tercih robotuna göre öğrenciler, istedikleri yüzdelik dilim aralıklarında il ve ülke genelinde tercihlerini yapabilecek.

Robotta okul türleri, il, ilçe ve taban puanlara göre arama yapılabilecek.

LİSE TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

a) Tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından MEB’in e-Okul sayfası üzerinden ya da herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılacak. Yapılan tercihlerin mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılması isteniyor.

b) 8’inci sınıfı başarıyla bitiren ya da mezun olan öğrenciler, yerleştirme işlemleri için tercih ve yerleştirmeye esas nakil başvurusunda bulunacak.

c) Özel ortaöğretim kurumlarına ve yetenek sınavı ile öğrenci alan okullara kesin kayıt işlemini bitirmiş öğrenciler, tercih yapamayacak.

ç) Sınava giren ve Merkezî Sınav Puanına sahip olan öğrenciler dâhil tüm öğrenciler yerel yerleştirme ile öğrenci alan okul tercihinde bulunmak zorunda. Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar ekranından tercih yapılmaması hâlinde, öğrencilere Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar ile Pansiyonlu Okullar tercih ekranı açılmaz.

d) Adaylar, ilk başta Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar ekranı üzerinden tercih yapacak. Yerel yerleştirme tercihlerinden ilk 3 okulu Kayıt Bölümünden tercih etmek koşuluyla öğrenciler en fazla 5 okul tercihi yapabilecek. Gerçekleştirilen tercihlerde; aynı okul türünden (Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilecek. Yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar için tercihlerini gerçekleştirerek kayıt işlemini bitiren adaylar, istemeleri durumunda merkezî sınavla öğrenci alan okullar için açılacak Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar ekranından en fazla on okul; Pansiyonlu Okullar tercih sayfasından da en fazla beş okul olmak üzere toplamda 20 okul tercih edebilecek.

e) Öğrenciler; Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar, Merkezî Sınav Puanı İle Öğrenci Alan Okullar ve Pansiyonlu Okullar olmak üzere 3 (üç) grupta tercih yapacak. Merkezî Sınava girmeyen öğrenciler de Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar ve Pansiyonlu Okullar olmak üzere 2 (iki) grupta tercih yapacak.

f) Yerel yerleştirme tercih ekranında okullar; Yeşil renk, “Kayıt Alanında” öğrenci için ikamet adresinin bulunduğu Kayıt Alanında yer alan okulları belirtir. Mavi renk, “Komşu Kayıt Alanında” öğrenci için ikamet adresine göre Komşu Kayıt Alanında yer alan okulları belirtir. Kırmızı renk, “Diğer” ise öğrenci için ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanında ve Komşu Kayıt Alanında olmayan il içindeki diğer kayıt alanları ile il dışındaki kayıt alanlarında bulunan okulları belirtir.

g) Sınava girmeyen öğrencilere Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar tercih sayfası açılmaz.

ğ) Merkezi sınav puanı ile öğrenci alan okullara, yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullara ya da pansiyonlu okullara yerleşen öğrencilerden okul değiştirmek isteyenlerin, yerleştirmeye esas nakil döneminde tekrar yerel yerleştirme ile öğrenci alan okulları tercih etme zorunluluğu bulunmayacaktır.

h) Bir ortaöğretim kurumunda kaydı olmayan veya yerleşemeyen öğrencilerin, Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar ya da Pansiyonlu Okullar grubundan tercihte bulunabilmesi için yerel yerleştirme tercihi yapması zorunludur.

ı) Yerleştirmeye esas nakiller, “Tercih ve Yerleştirme Takviminde” belirtilen tarih ve sürelerde 2 (iki) dönemde yapılacaktır. Her dönemde; Merkezî Sınav Puanı ile öğrenci alan okullar için en fazla 3 (üç),yerel yerleştirmeyle öğrenci alan okullar için en fazla 3 (üç),pansiyonlu okullar için de en fazla 3 (üç) okul tercihi yapılabilecektir.

i) Öğrenciler, ayrıca istemeleri hâlinde yerleştirmeye esas nakil başvuru dönemlerinde Meslekî Eğitim Merkezleri veya Açık Öğretim Kurumlarını da tercih edebileceklerdir.

j) Yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullara tercihte bulunan ve ilk yerleştirmede tercihine yerleşen öğrencilerin, yerleştirmeye esas nakil tercih dönemlerinde Kayıt Alanından okul ve farklı tür tercih etme zorunluluğu bulunmayacaktır. Ancak, tercihlerine yerleşemeyen öğrenciler, yerleştirmeye esas nakil tercihlerinde ilk 2 (iki) okulu Kayıt Alanından seçmek şartıyla en fazla 3 (üç) okul tercihinde bulunabileceklerdir. Yapılan tercihlerde aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 2 (iki) okul seçilebilecektir.

k) Tercih işlemleri, Bakanlığımız http://www.meb.gov.tr veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinde yayımlanan tercih listesinde yer alan okullara göre öğrenci ve velisi tarafından 20- 29 Temmuz 2020 (17.00’ye kadar) tarihleri arasında yapılacaktır.

l) Yerleştirmeye esas nakil döneminde herhangi bir tercihine yerleşen öğrenci önceki yerleştiği okul hakkından vazgeçmiş sayılır.

m) Açık öğretim ortaokulu öğrencileri ile yurt dışından sınava giren öğrenciler tercihlerini, bu kılavuzun “Genel Açıklamalar” bölümünde yer alan hükümler doğrultusunda yapacaklardır.

n) Elektronik ortamda tercih işlemlerini yapamayanlar için okul müdürlükleri, tercih işlemlerini öğrenci velisinin talebi üzerine, velinin doldurup imzalayarak verdiği “Yerleştirme Tercihleri İçin Ön Çalışma Formu EK-1”e bağlı kalarak veli adına yapacaktır (29 Temmuz 2020 saat 17.00’ye kadar).

o) Yerleştirmeye esas nakil tercih başvurularının alınması sürecinde özel ortaöğretim kurumlarına kayıt ve nakil işlemleri yapılabilecektir.

ö) Yerleştirmeye esas nakil işlemi için; tercih başvuruları 10-14 Ağustos 2020 ve 17-21 Ağustos 2020 tarihlerinde saat 17.00’ye kadar yapılabilecektir. Her nakil döneminde öğrenciler, her gruptan en fazla 3 (üç) okul tercihinde bulunabileceklerdir. Yerleştirme işlemleri için tercih başvurusu yapmayan öğrenciler, yerleştirmeye esas nakil dönemlerinde tercihte bulunabileceklerdir.

p) Tercihler okul müdürlüğü tarafından elektronik ortamda onaylanacaktır. Tercihlerle ilgili varsa her türlü düzeltme elektronik onaylama işleminden önce yapılacaktır. Onaylama işlemi yapıldığı anda öğrencinin tercih işlemi tamamlanmış olacaktır. Öğrenci velisi düzeltme veya iptal işlemi için takvimde belirtilen tercih süreleri içerisinde okul müdürlüğüne başvurarak başvurunun düzeltilmesi veya iptal talebinde bulunabilecektir. Tercih Başvuru Durumu “İptal” olarak görünen öğrenciler yerleştirme işlemlerine dâhil edilmeyecektir.

r) Yerleştirmeye esas nakil tercihleri, tercih edilecek okulun boş kontenjanına bakılmaksızın seçilebilecektir. Başvuru işlemleri, herhangi bir ortaokul veya imam hatip ortaokulu müdürlüğünden yapılabilecektir.

s) “Yerleştirme Tercihleri İçin Ön Çalışma Formu EK-1” veli tarafından doldurulup imzalandıktan sonra tercihler, sisteme okul müdürlüğü tarafından girilerek onaylandıktan sonra iki nüsha çıktısı alınacak, bir nüshası imza karşılığı veliye verilecek ve diğer nüshası okulda saklanacaktır.

ş) Tercihlerin, tercih ve yerleştirme kılavuzuna uygun olarak elektronik ortamda hatasız ve eksiksiz bir şekilde yapılması gerekmektedir. Tercih listesinden öğrenci velisi, onay işleminden ise okul müdürlüğü ile veli birlikte sorumludur.

t) Tercih yapmayan veya tercihleri doğrultusunda hiçbir tercihine yerleşemeyen öğrenciler, açık öğretim kurumlarına yönlendirilecektir.

u) Tercih ve yerleştirme işlemleriyle ilgili tüm bilgilendirmeler http://www.meb.gov.tr ile https://e­okul.meb.gov.tr adreslerinden yapılacaktır. Velilerin tercih ve yerleştirme işlemleri süresince bu adresleri takip etme yükümlüğü vardır.

ü) 20-29 Temmuz 2020 tarihlerinde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturulan tercih danışmanlığı birimleri tarafından talep eden öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti verilecektir.

2020 İSTANBUL YÜZDELİK DİLİMLERİ VE KONTENJANLARI

Tercih KoduOkul AdıOkul TürüAlan AdıYabancı DiliKontenjanı2019 Yılı En Düşük Yüzdelik Dilim
31256ARNAVUTKÖY / İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3034,62
59580ARNAVUTKÖY / İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
59815ARNAVUTKÖY / İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
32707ARNAVUTKÖY / İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12023,81
32643ARNAVUTKÖY / Şehit Selçuk Gürdal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce6812,35
32869ATAŞEHİR / Ataşehir İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMATBAA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3076,16
59931ATAŞEHİR / Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
32871ATAŞEHİR / Dr. Nurettin Erk Perihan Erk Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıYENİLENEBİLİR ENERJİ TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3451,14
32893ATAŞEHİR / Dr. Nurettin Erk Perihan Erk Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3443,74
60048ATAŞEHİR / Esatpaşa Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
32778ATAŞEHİR / Habire Yahşi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce4007,42
59577ATAŞEHİR / Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
61143ATAŞEHİR / Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3061,81
32678ATAŞEHİR / Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12018,29
31279AVCILAR / Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3435,19
32872AVCILAR / Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3438,54
32873AVCILAR / Haydar Akın Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3420,84
61112AVCILAR / Mehmet Emin Horoz Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıSİVİL HAVACILIK ALANIİngilizce3421,53
32783AVCILAR / Süleyman Nazif Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2806,41
32541AVCILAR / Şehit Murat Kocatürk Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9015,67
32874BAĞCILAR / Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıSİVİL HAVACILIK ALANIİngilizce3018,60
60985BAĞCILAR / Abdurrahman ve Nermin Bilimli Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce9024,06
59582BAĞCILAR / Alaattin-Nilüfer Kadayıfcıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce34(**)
31204BAĞCILAR / Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıUÇAK BAKIM ALANIİngilizce3015,84
31206BAĞCILAR / Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıİNŞAAT TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3044,54
31207BAĞCILAR / Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3032,06
32813BAĞCILAR / Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2409,44
32123BAĞCILAR / Hızır Reis Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12021,53
32814BAĞCILAR / Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce4008,56
32122BAĞCILAR / Orhangazi Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12031,23
31835BAĞCILAR / Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce2382,73
32816BAHÇELİEVLER / Adnan Menderes Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2001,29
32819BAHÇELİEVLER / Bahçelievler Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2003,02
32821BAHÇELİEVLER / Bahçelievler Anadolu LisesiAnadolu LisesiAlmanca1604,10
31281BAHÇELİEVLER / Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGAZETECİLİK ALANIİngilizce3429,23
31282BAHÇELİEVLER / Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıRADYO-TELEVİZYON ALANIİngilizce3425,73
61053BAHÇELİEVLER / Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıSAĞLIK HİZMETLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce9028,67
32822BAHÇELİEVLER / Dede Korkut Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2805,68
61035BAHÇELİEVLER / İHKİB Yenibosna Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce3469,38
32876BAHÇELİEVLER / İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3035,01
32877BAHÇELİEVLER / İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıTASARIM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3042,23
59583BAHÇELİEVLER / İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce30(**)
59584BAHÇELİEVLER / İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
61109BAHÇELİEVLER / Kocasinan Şehit Samet Kırbaş Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3450,13
32649BAHÇELİEVLER / Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler LisesiSosyal Bilimler Lisesiİngilizce1366,87
57569BAHÇELİEVLER / Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
57769BAHÇELİEVLER / Siyavuşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce30(**)
61000BAHÇELİEVLER / Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıYENİLENEBİLİR ENERJİ TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3442,49
61136BAHÇELİEVLER / Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıRAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3444,78
32540BAHÇELİEVLER / Şehit Mehmet Karaaslan Uluslararası Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6010,88
32542BAHÇELİEVLER / 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6024,54
60127BAHÇELİEVLER / 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce30(**)
60128BAHÇELİEVLER / 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIArapça30(**)
32798BAKIRKÖY / Ataköy Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2405,79
59760BAKIRKÖY / Bakırköy Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIFransızca30(**)
61082BAKIRKÖY / Bakırköy Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12023,54
56291BAKIRKÖY / Bakırköy Nüket Ercan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıADALET ALANIİngilizce68(**)
32824BAKIRKÖY / Florya Tevfik Ercan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1604,30
32799BAKIRKÖY / Hasan Polatkan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce682,44
32801BAKIRKÖY / Yahya Kemal Beyatlı Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2007,07
32897BAKIRKÖY / Yeşilköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1602,26
32538BAŞAKŞEHİR / Akif İnan Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce15020,06
32878BAŞAKŞEHİR / Bahçeşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3435,43
32879BAŞAKŞEHİR / Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3039,84
59853BAŞAKŞEHİR / Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce30(**)
59854BAŞAKŞEHİR / Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
59855BAŞAKŞEHİR / Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
59856BAŞAKŞEHİR / Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
32121BAŞAKŞEHİR / M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIArapça605,30
32653BAŞAKŞEHİR / M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce602,06
32844BAŞAKŞEHİR / M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIRusça305,79
32898BAŞAKŞEHİR / Öğrenciden Armağan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce3209,73
59932BAŞAKŞEHİR / Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce90(**)
32682BAYRAMPAŞA / Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12014,83
33437BAYRAMPAŞA / Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİİngilizce3449,47
32881BAYRAMPAŞA / Bayrampaşa Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMUHASEBE VE FİNANSMAN ALANIİngilizce3442,44
32901BAYRAMPAŞA / Hüseyin Bürge Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce3208,50
31283BAYRAMPAŞA / İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3444,53
32882BAYRAMPAŞA / İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3435,10
32894BAYRAMPAŞA / İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3018,87
32932BAYRAMPAŞA / İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3026,53
61001BAYRAMPAŞA / İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıRADYO-TELEVİZYON ALANI (SINAVLI)İngilizce3033,14
32829BAYRAMPAŞA / Suat Terimer Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2804,22
32535BAYRAMPAŞA / Şehit Halil ibrahim Yıldırım Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12012,57
32536BAYRAMPAŞA / Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9014,28
32831BEŞİKTAŞ / Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1023,34
32904BEŞİKTAŞ / Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2802,69
60097BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce40(**)
32906BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1361,47
31747BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Kabataş Erkek LisesiAnadolu LisesiAlmanca680,11
32833BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Kabataş Erkek LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1360,11
32533BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIAlmanca306,78
32834BEŞİKTAŞ / Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1701
31745BEŞİKTAŞ / İSOV-Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3050,64
31746BEŞİKTAŞ / İSOV-Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıYENİLENEBİLİR ENERJİ TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3046,25
32933BEŞİKTAŞ / İSOV-Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce6046,27
61037BEŞİKTAŞ / İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce308,23
61038BEŞİKTAŞ / İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3011,98
59863BEŞİKTAŞ / M. Ali Büyükhanlı Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMUHASEBE VE FİNANSMAN ALANIİngilizce34(**)
56926BEŞİKTAŞ / Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
56929BEŞİKTAŞ / Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıRADYO-TELEVİZYON ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
57019BEŞİKTAŞ / Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce30(**)
60221BEŞİKTAŞ / Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI (SINAVLI)İngilizce60(**)
59864BEŞİKTAŞ / Rüştü Akın Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİİngilizce34(**)
32706BEYKOZ / Beykoz Boğaziçi Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12036,48
59414BEYKOZ / Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
61016BEYKOZ / Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGEMİ YAPIMI ALANI (SINAVLI)İngilizce6060,16
60088BEYKOZ / Galip Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce34(**)
33095BEYKOZ / Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce13611,18
63781BEYKOZ / Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu LisesiAnadolu LisesiAlmanca34(**)
32966BEYKOZ / Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3464,99
32704BEYLİKDÜZÜ / Beylikdüzü Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9041,73
32836BEYLİKDÜZÜ / Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce3203,53
61043BEYLİKDÜZÜ / Gürpınar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıBİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3437,84
59933BEYLİKDÜZÜ / Gürpınar İsmail Lütfi Çakan Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
61042BEYLİKDÜZÜ / İstanbul Ticaret Odası Beylikdüzü OSB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıTEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3496,17
33096BEYLİKDÜZÜ / Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler LisesiSosyal Bilimler Lisesiİngilizce2049,06
32837BEYLİKDÜZÜ / Yaşar Acar Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce2040,84
32532BEYOĞLU / Beyoğlu Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIArapça903,27
32838BEYOĞLU / Beyoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce688,66
33484BEYOĞLU / Galata Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3462,20
33097BEYOĞLU / Galatasaray Üniversitesi Galatasaray LisesiAnadolu LisesiFransızca1000,01
32839BEYOĞLU / İstanbul Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1205,87
61044BEYOĞLU / İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce3482,12
60976BEYOĞLU / Kabatas Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıPAZARLAMA VE PERAKENDE ALANI (SINAVLI)İngilizce3497,70
32913BÜYÜKÇEKMECE / Büyükçekmece Atatürk Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2044,72
61137BÜYÜKÇEKMECE / Büyükçekmece Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGIDA TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3083,29
61045BÜYÜKÇEKMECE / Büyükçekmece Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıİNŞAAT TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3471,07
59810BÜYÜKÇEKMECE / Doç. Dr. Burhan Bahriyeli Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıTEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
61119BÜYÜKÇEKMECE / Doç. Dr. Burhan Bahriyeli Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3098,49
61138BÜYÜKÇEKMECE / Doç. Dr. Burhan Bahriyeli Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce3080,85
32967BÜYÜKÇEKMECE / Rosvita-Timur İmrağ Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3041,28
59799BÜYÜKÇEKMECE / Rosvita-Timur İmrağ Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
59800BÜYÜKÇEKMECE / Rosvita-Timur İmrağ Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
32692BÜYÜKÇEKMECE / Şehit Kemal Ekşi Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9029,30
33112BÜYÜKÇEKMECE / Şehit Münir Alkan Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce1801,30
32691BÜYÜKÇEKMECE / Şehit Şirin Diril Kız Anadolu İmam hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12019,11
33453ÇATALCA / Çatalca Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce20410,83
60978ÇATALCA / Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3463,33
59934ÇATALCA / Çatalca Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce30(**)
32531ÇEKMEKÖY / Çekmeköy Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9023,18
62971ÇEKMEKÖY / Özden Cengiz Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce200(**)
32530ÇEKMEKÖY / Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9018,83
59803ÇEKMEKÖY / Taşdelen İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
60979ÇEKMEKÖY / Taşdelen İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3054,42
61857ÇEKMEKÖY / Taşdelen İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce30(**)
61131ESENLER / Esenler Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıTEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3499,32
64915ESENLER / Esenler Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce34(**)
59935ESENLER / İstanbul Ticaret Odası 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce90(**)
32500ESENLER / Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9020,86
59767ESENYURT / Alkop Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMETAL TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce34(**)
32936ESENYURT / Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3020,62
32937ESENYURT / Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3023,51
32938ESENYURT / Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3026,30
32968ESENYURT / Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3014,30
59578ESENYURT / Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
59579ESENYURT / Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
59581ESENYURT / Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
32914ESENYURT / Esenyurt Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce3207,59
61111ESENYURT / Fikriye-Nüzhet Bilgincan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGIDA TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3447,73
61083ESENYURT / Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9017,09
59936ESENYURT / İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce90(**)
59881ESENYURT / Kıraç İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıTESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ALANIİngilizce34(**)
59937ESENYURT / Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce90(**)
59571ESENYURT / Sander Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
59572ESENYURT / Sander Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
60980ESENYURT / Sander Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3047,63
32969EYÜPSULTAN / Alibeyköy Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3440,81
32971EYÜPSULTAN / Alibeyköy Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3449,97
32917EYÜPSULTAN / Eyüpsultan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2405,71
60049EYÜPSULTAN / Eyüpsultan Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
33454EYÜPSULTAN / Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9023,29
32492EYÜPSULTAN / Eyüpsultan Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6031,29
61154EYÜPSULTAN / Kemerburgaz Halis Kutmangil Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI (SINAVLI)İngilizce3495,98
32919FATİH / Cağaloğlu Anadolu LisesiAnadolu LisesiAlmanca2040,34
61054FATİH / Cağaloğlu Geleneksel Türk Sanatları Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce3061,11
61126FATİH / Cağaloğlu Geleneksel Türk Sanatları Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGELENEKSEL TÜRK SANATLARI (SINAVLI)İngilizce3076,91
32972FATİH / Cağaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANIİngilizce3448,28
32921FATİH / Çapa Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce1700,25
32922FATİH / Çemberlitaş Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce803,27
57466FATİH / Çemberlitaş Anadolu LisesiAnadolu LisesiAlmanca80(**)
32689FATİH / Fatih Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9018,22
32279FATİH / Fatih Sultan Mehmet Uluslararası Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce608,02
32923FATİH / İstanbul Erkek LisesiAnadolu LisesiAlmanca1800,06
32119FATİH / İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiHAFIZLIK PROJESİİngilizce3031
32484FATİH / İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9010,28
64173FATİH / Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
32924FATİH / Pertevniyal LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2381,50
32939FATİH / Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3437,05
32941FATİH / Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3444,89
32926FATİH / Şehremini Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2801,99
33114FATİH / Vefa LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2041,26
33116GAZİOSMANPAŞA / Gaziosmanpaşa Anadolu LisesiAnadolu LisesiAlmanca808,66
33117GAZİOSMANPAŞA / Gaziosmanpaşa Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2007,06
61144GAZİOSMANPAŞA / Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıİNŞAAT TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3452,71
59768GAZİOSMANPAŞA / Kardelen Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce34(**)
59938GAZİOSMANPAŞA / Kazım Karabekir Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
33118GAZİOSMANPAŞA / Mevlana Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2809,13
32464GAZİOSMANPAŞA / Şehit Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9018,78
61155GÜNGÖREN / Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce3490,15
33119GÜNGÖREN / Ergün Öner - Mehmet Öner Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2407,80
32427GÜNGÖREN / Güngören İstanbul Ticaret Odası Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce908,21
32943GÜNGÖREN / Güngören Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3451,88
59939GÜNGÖREN / Sultan Alparslan Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
61106KADIKÖY / Ahmet Sani Gezici Çok Programlı Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI (SINAVLI)İngilizce3457,05
33106KADIKÖY / Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2406,54
33107KADIKÖY / Hayrullah Kefoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2405,12
33108KADIKÖY / İstanbul Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2005,97
33121KADIKÖY / İstanbul Atatürk Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce2040,20
32651KADIKÖY / Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce603,60
32652KADIKÖY / Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce607,62
32716KADIKÖY / Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİspanyolca306,71
32161KADIKÖY / Kadıköy Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce1209,57
32546KADIKÖY / Kadıköy Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİspanyolca307,75
32550KADIKÖY / Kadıköy Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce302,91
31622KADIKÖY / Kadıköy Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce3060,70
60981KADIKÖY / Kadıköy Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI (SINAVLI)İngilizce3455,08
61156KADIKÖY / 50. Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI (SINAVLI)İngilizce3446,66
32118KAĞITHANE / Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12041,97
32974KAĞITHANE / Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3077,29
59203KAĞITHANE / Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce30(**)
59570KAĞITHANE / Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
32278KAĞITHANE / Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6024,20
61046KAĞITHANE / İHKİB Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıTEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3484,87
61132KAĞITHANE / İHKİB Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce3464,48
59865KAĞITHANE / İstanbul Vali Hayri Kozakçıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıADALET ALANIİngilizce34(**)
31637KAĞITHANE / Kağıthane Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2407,86
33206KAĞITHANE / Kağıthane Anadolu LisesiAnadolu LisesiAlmanca408,39
59816KAĞITHANE / Kağıthane İTO Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANIİngilizce34(**)
59817KAĞITHANE / Kağıthane İTO Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANIİngilizce34(**)
32976KAĞITHANE / Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıADALET ALANIİngilizce6842,36
32977KAĞITHANE / Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMUHASEBE VE FİNANSMAN ALANIİngilizce3453,32
32944KAĞITHANE / Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3031,31
32946KAĞITHANE / Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIFransızca3060,83
32978KAĞITHANE / Profilo Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3050,10
32979KARTAL / Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3445,03
32981KARTAL / Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3454,63
33207KARTAL / Burak Bora Anadolu LisesiAnadolu LisesiFransızca341,77
33416KARTAL / Burak Bora Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1361,37
32709KARTAL / Kartal Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce1801,17
31501KARTAL / Kartal Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1204
31702KARTAL / Kartal Anadolu LisesiAnadolu LisesiAlmanca1204,83
32117KARTAL / Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce15015,55
61047KARTAL / Kartal Şehit Burak Cantürk Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıPAZARLAMA VE PERAKENDE ALANI (SINAVLI)İngilizce3497,21
32982KARTAL / Kartal Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3432,11
31506KARTAL / Köy Hizmetleri Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2802,63
31257KARTAL / Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3455,22
63387KARTAL / Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıTASARIM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce34(**)
32947KARTAL / Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3046,30
32983KARTAL / Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3036,15
59805KARTAL / Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
31677KARTAL / Yüksel-İlhan Alanyalı Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce2041,93
32948KÜÇÜKÇEKMECE / Atakent İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3444,13
32984KÜÇÜKÇEKMECE / Dr.Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMATBAA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3465,24
59820KÜÇÜKÇEKMECE / Dr.Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANIİngilizce34(**)
31635KÜÇÜKÇEKMECE / Fahreddin Kerim Gökay Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2805,74
31520KÜÇÜKÇEKMECE / Gazi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2807,31
60206KÜÇÜKÇEKMECE / Hacı Bektaş Veli Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce476(**)
60982KÜÇÜKÇEKMECE / İsmet Aktar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3440,57
61049KÜÇÜKÇEKMECE / İsmet Aktar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3468,21
59761KÜÇÜKÇEKMECE / K. Çekmece Z. Mustafa Dalgıç Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMUHASEBE VE FİNANSMAN ALANIİngilizce34(**)
59447KÜÇÜKÇEKMECE / Küçükçekmece Fen lisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce272(**)
33164KÜÇÜKÇEKMECE / Küçükçekmece Kuyumculuk Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKUYUMCULUK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3480,99
32949KÜÇÜKÇEKMECE / Küçükçekmece TASEV Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıAYAKKABI VE SARACİYE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3499,70
60998KÜÇÜKÇEKMECE / Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMETAL TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3487,61
32986KÜÇÜKÇEKMECE / PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıPLASTİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3499,24
59826KÜÇÜKÇEKMECE / PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıTASARIM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce34(**)
31521KÜÇÜKÇEKMECE / Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2808,56
32688KÜÇÜKÇEKMECE / Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6019,21
60996KÜÇÜKÇEKMECE / Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIÇince3023,04
32116KÜÇÜKÇEKMECE / TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12027,43
32987MALTEPE / Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3420,01
32998MALTEPE / Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3427,88
31522MALTEPE / Kadir Has Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2803,49
33184MALTEPE / Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3448,58
31830MALTEPE / Maltepe Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce2382,96
61087MALTEPE / Maltepe Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12019,27
60983MALTEPE / Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıEL SANATLARI TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3494,58
59940MALTEPE / Maltepe Orhangazi Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
60999MALTEPE / Mediha Engizer Çok Programlı Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıTEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3494,35
31620MALTEPE / Şehit İlhan Varank Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce1802,46
32114MALTEPE / Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12022,38
31832PENDİK / Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce2044,11
31621PENDİK / Gülizar Zeki Obdan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2388,67
32951PENDİK / Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıSİVİL HAVACILIK ALANIİngilizce3423,48
59827PENDİK / Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce34(**)
31507PENDİK / Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2387,77
33166PENDİK / Melek Aknil Çok Programlı Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANIİngilizce3435,66
60116PENDİK / Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıUÇAK BAKIM ALANIİngilizce34(**)
32113PENDİK / Ömer Çam Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIArapça6013,78
32843PENDİK / Ömer Çam Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6010,39
32952PENDİK / Pendik Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGEMİ YAPIMI ALANIİngilizce3431,59
31525PENDİK / Pendik Fatih Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2006,08
32953PENDİK / Pendik Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMETAL TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3476,35
59487PENDİK / Pendik Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGEMİ YAPIMI ALANIİngilizce34(**)
33167PENDİK / Pendik İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3448,68
32112PENDİK / Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9014,88
32954PENDİK / Pendik Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3436,67
32956PENDİK / Pendik Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3441,82
33000PENDİK / Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıSERAMİK VE CAM TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3499,75
62236PENDİK / Pendik Nuh Kuşçulu Seramik ve Cam Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANIİngilizce34(**)
33148PENDİK / Pendik Türk Telekom Şehit Murat Mertel Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3423,65
61002PENDİK / Rauf Denktaş Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3458,77
32111PENDİK / Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9011,28
62212PENDİK / Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce30(**)
32426PENDİK / Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce15016,18
32109SANCAKTEPE / Rabia Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9018,64
31258SANCAKTEPE / Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3448,29
59806SANCAKTEPE / Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce34(**)
32607SANCAKTEPE / Sancaktepe Arif Nihat Asya Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce320(**)
60050SANCAKTEPE / Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce90(**)
33149SANCAKTEPE / 75. Yıl Devlet Malzeme Ofisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3433,68
31526SARIYER / Ali Akkanat Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce24012,25
31636SARIYER / Behçet Kemal Çağlar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2049,61
59765SARIYER / Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce34(**)
63176SARIYER / Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce34(**)
61888SARIYER / Özdemir Sabancı Emirgan Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce102(**)
31840SARIYER / Şehit Fatih Satır Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9022,53
31527SİLİVRİ / Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu lisesiAnadolu Lisesiİngilizce1708,14
31509SİLİVRİ / Prof Dr. Fuat Sezgin Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce2042,29
59941SİLİVRİ / Selimpaşa Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
32666SİLİVRİ / Silivri Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6040,64
61059SİLİVRİ / Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3453,94
31429SULTANBEYLİ / Aziz Sancar Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce28010,09
61088SULTANBEYLİ / Fuat Sezgin Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9021,49
33151SULTANBEYLİ / Sultanbeyli Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3427,27
33168SULTANBEYLİ / Sultanbeyli Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıUÇAK BAKIM ALANIİngilizce3419,08
32108SULTANBEYLİ / Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6016,92
33204SULTANGAZİ / Cumhuriyet Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce32010,32
32107SULTANGAZİ / Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce10219,23
32106SULTANGAZİ / Sabri Ülker Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce10227,97
60017SULTANGAZİ / Sultangazi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce34(**)
60018SULTANGAZİ / Sultangazi Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANIİngilizce34(**)
31701ŞİLE / Dr.Vasıf Topçu Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce1704,96
32677ŞİLE / Şile Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce6081,63
60019ŞİLE / Şile İMKB 50. Yıl Çok Programlı Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce34(**)
31715ŞİLE / Şile Oya-Ali Osman Keçeci Sosyal Bilimler LisesiSosyal Bilimler Lisesiİngilizce13616,21
31261ŞİŞLİ / Hamidiye Etfal Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıSAĞLIK HİZMETLERİ ALANIİngilizce3418,12
31259ŞİŞLİ / Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce34(**)
33152ŞİŞLİ / Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce6831,58
33153ŞİŞLİ / Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıSANAT VE TASARIM ALANIİngilizce3429,40
31725ŞİŞLİ / Nişantaşı Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1022,94
31430ŞİŞLİ / Nişantaşı Nuri Akın Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2804,76
58792ŞİŞLİ / Nişantaşı Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
59828ŞİŞLİ / Nişantaşı Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİİngilizce30(**)
61004ŞİŞLİ / Nişantaşı Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıTEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
32424ŞİŞLİ / Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12034,98
31726ŞİŞLİ / Şişli Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1707,62
33154ŞİŞLİ / Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce6835,95
33156ŞİŞLİ / Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3453,41
33186ŞİŞLİ / Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3455,06
59942ŞİŞLİ / Yunus Emre Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce30(**)
33157ŞİŞLİ / Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıHARİTA-TAPU-KADASTRO ALANIİngilizce3046,59
33158ŞİŞLİ / Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıİNŞAAT TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3043,24
31639TUZLA / Behiye Dr.Nevhiz Işıl Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1364,75
61060TUZLA / İTOSB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3457,87
31801TUZLA / Mehmet Tekinalp Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2386,49
33187TUZLA / Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGEMİ YAPIMI ALANIİngilizce3425,44
59943TUZLA / Tuzla Halil Türkkan Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
32138TUZLA / Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12021,61
33188TUZLA / Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3034,38
33189TUZLA / Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3036,78
31727ÜMRANİYE / Nevzat Ayaz Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce4807,11
31679ÜMRANİYE / Prof. Dr. Nabi Avcı Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce238(**)
59944ÜMRANİYE / Saray Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce60(**)
58826ÜMRANİYE / TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce90(**)
58996ÜMRANİYE / TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıRAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
33159ÜMRANİYE / Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıİNŞAAT TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3061,10
33160ÜMRANİYE / Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3061,46
31471ÜMRANİYE / Ümraniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI ALANIİngilizce30(**)
61078ÜMRANİYE / Ümraniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce30(**)
61086ÜMRANİYE / Ümraniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3051,36
33161ÜMRANİYE / Ümraniye Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3450,21
32104ÜMRANİYE / Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce9014,82
33241ÜSKÜDAR / Bağlarbaşı Pazarlama ve Perakende Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıPAZARLAMA VE PERAKENDE ALANIİngilizce3474,98
32137ÜSKÜDAR / Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce909,40
33133ÜSKÜDAR / Çamlıca Kız LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2049,39
64224ÜSKÜDAR / Hacı Sabancı Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce136(**)
32146ÜSKÜDAR / Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12013,12
57974ÜSKÜDAR / Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiHAFIZLIK PROJESİİngilizce30(**)
33134ÜSKÜDAR / Haydarpaşa LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2721,04
33169ÜSKÜDAR / Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3040,51
33243ÜSKÜDAR / Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3031,25
33244ÜSKÜDAR / Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3037,37
59585ÜSKÜDAR / Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce30(**)
59586ÜSKÜDAR / Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI ALANIİngilizce30(**)
33136ÜSKÜDAR / Hüseyin Avni Sözen Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1360,46
32141ÜSKÜDAR / İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIArapça307,08
32162ÜSKÜDAR / İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce308,17
33456ÜSKÜDAR / İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIJaponca305,34
33137ÜSKÜDAR / İstanbul Üsküdar LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2805,63
31682ÜSKÜDAR / Kandilli Kız LisesiAnadolu Lisesiİngilizce17010,73
33162ÜSKÜDAR / Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıLABORATUVAR HİZMETLERİ ALANIİngilizce3426,55
33171ÜSKÜDAR / Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıGIDA TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3440,29
33172ÜSKÜDAR / Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıHAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE SAĞLIĞIİngilizce3445,35
61110ÜSKÜDAR / Şeyh Şamil Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıKİMYA TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3463,19
32103ÜSKÜDAR / Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce15015,56
57861ÜSKÜDAR / Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIArapça30(**)
57862ÜSKÜDAR / Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce30(**)
31684ÜSKÜDAR / Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce1604,19
31685ÜSKÜDAR / Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu LisesiAnadolu LisesiAlmanca404,64
59811ÜSKÜDAR / Üsküdar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANIİngilizce30(**)
60101ÜSKÜDAR / Üsküdar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI (SINAVLI)İngilizce60(**)
60102ÜSKÜDAR / Üsküdar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce60(**)
60103ÜSKÜDAR / Üsküdar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıBÜRO YÖNETİMİ ALANI (SINAVLI)İngilizce30(**)
33173ÜSKÜDAR / Üsküdar Zeynep Kamil Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıSAĞLIK HİZMETLERİ ALANIİngilizce3417,50
31833ÜSKÜDAR / Validebağ Fen LisesiFen LisesiFEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.)İngilizce1702,60
31294ZEYTİNBURNU / Adile Mermerci Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2046,36
31686ZEYTİNBURNU / Borsa İstanbul Zeytinburnu Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce3208,32
32322ZEYTİNBURNU / İstanbul Şehit Tolga Ecebalın Kız Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce12017,31
61006ZEYTİNBURNU / İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMATBAA TEKNOLOJİSİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3098,44
61050ZEYTİNBURNU / İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıGRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI (SINAVLI)İngilizce3055,38
33138ZEYTİNBURNU / Samiha Ayverdi Anadolu LisesiAnadolu Lisesiİngilizce2384,85
33174ZEYTİNBURNU / Şehit Büyükelçi Galip Balkar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıTEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3099,75
61079ZEYTİNBURNU / Şehit Büyükelçi Galip Balkar Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ (SINAVLI)İngilizce3091,21
61139ZEYTİNBURNU / Zeytinburnu İDMİB Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Meslek ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI (SINAVLI)İngilizce3446,97
59945ZEYTİNBURNU / Zeytinburnu Merkezefendi Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMIİngilizce90(**)
33177ZEYTİNBURNU / Zeytinburnu Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3033,93
33178ZEYTİNBURNU / Zeytinburnu Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANIİngilizce3062,32
33246ZEYTİNBURNU / Zeytinburnu TRİSAD Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıTEKSTİL TEKNOLOJİSİ ALANIİngilizce3097,90
61124ZEYTİNBURNU / Zeytinburnu TRİSAD Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıMODA TASARIM TEKNOLOJİLERİİngilizce30(**)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN