Transformers: Devastation için ilk video çıktı

Transformers: Devastation için ilk video çıktı

Transformers’ın Activision imzalı yeni oyunu Devastation için yepyeni bir video yayınlandı. Bu oyun, daha önce oynadığımız Transformers’lara hiç benzemiyor!

Transformers için bugüne kadar yayınlanan filmleri ve üç boyutlu video oyunlarını aklınızdan çıkarın. Devasa robotların birbiriyle kıyasıya mücadelesinde hiç alışık olmadığınız bir deneyim sizi bekliyor. 

Özellikle doksanlı yıllarda Transformers televizyon serilerini izlemiş neslin ilgisini çekecek olan Transformers: Devastation, çizgi film tadında cell-shader teknolojisine sahip görselleri ve hızlı aksiyon oynanışıyla dikkatleri ilk dakikadan itibaren üzerine çekiyor.

Rengarenk ve canlı bir çizgi dünyada tekrar kozlarını paylaşan Autobot’lar ile Decepticon’larda kimi ararsanız videoda bulmak mümkün: Optimus Prime, Bumblebee, Megatron ve diğerleri. Hatta birkaç robotun birleşiminden oluşan Devastator bile (sanıyoruz bir boss olarak) karşımıza çıkıyor.

Platinum Games tarafından geliştirilen Transformers: Devastation bu yılın sonlarına doğru PC’nin yanı sıra yeni nesil ve emektar konsollarda boy gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN