TRT'nin sevilen dizisi finalden döndü! Gönül Dağı'na gelen o isim senaryoyu değiştirdi: Flaş karar açıklandı

TRT'nin sevilen dizisi finalden döndü! Gönül Dağı'na gelen o isim senaryoyu değiştirdi: Flaş karar açıklandı

Haziran ayında final yapacağı duyurulan dizi, Anadolu'nun güzel ve özel yaşamını ekrana yansıtmasıyla hayranlarının beğenisini kazanmıştı. Ancak bu açıklama hayranlarını üzdü. Buna rağmen, dizinin finale doğru yaklaştığı bilinirken, kadrosuna yeni oyuncular eklenmeye devam ediyor. Bu yeni oyuncu herkesin tanıdığı fakat uzun süredir ekranlardan uzak kalan bir kişi oldu. Ayrıntılar haberimizde...

TRT 1'in popüler dizisi Gönül Dağı, finaline doğru ilerlerken kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Daha önce tanınmış fakat uzun yıllardır sektörden uzak kalmış olan bu isim merak konusu oldu.

Haziran ayında final yapacağı duyurulan dizi, Anadolu'nun güzel ve özel yaşamını ekrana yansıtmasıyla hayranlarının beğenisini kazanmıştı. Ancak bu açıklama hayranlarını üzdü. Buna rağmen, dizinin finale doğru yaklaştığı bilinirken, kadrosuna yeni oyuncular eklenmeye devam ediyor. Bu yeni oyuncu herkesin tanıdığı fakat uzun süredir ekranlardan uzak kalan bir kişi oldu. 

GÖNÜL DAĞI YAYINDAN KALKMAYACAK

GÖNÜLDAĞI

TRT 1 yönetiminin aldığı yeni bir kararla, takipçileriyle her Cumartesi akşamı saat 20.00'da buluşan Gönül Dağı dizisinin yayından kaldırılması ertelendi. Bu kararla birlikte, bu sezonun final yapmayacağı müjdesi verildi.

Gönül Dağı dizisi, gerçek hayata yakın hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile dikkat çekiyor. Dizinin iddialı kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. İnan Ulaş Torun, Kenan'ın kardeşi Barış rolünü üstlenecek. Dizinin sezon finali yapacağı söylentileri doğru değil ve yeni sezon bölümleri Eylül ayında seyircisiyle buluşacak. Dizinin senaryosunun da değişeceği söyleniyor ve İnan Ulaş Torun'un ilk bölümü 15 Nisan Cumartesi günü TRT 1'de yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN