Türk boksör Avni Yıldırım, Meksikalı Saul Alvarez'e 3 raunt dayanabildi

Türk boksör Avni Yıldırım, Meksikalı Saul Alvarez'e 3 raunt dayanabildi

Dünya Boks Birliği ve Dünya Boks Konseyi süper orta sıklet unvan maçında, Türk boksör Avni Yıldırım, Meksikalı rakibi Saul Alvarez'e mağlup oldu. Avni Yıldırım, 4. raunda çıkmayınca müsabaka, 3 rauntta bitti.

ABD'nin Miami kentindeki Hard Rock Stadı'nda düzenlenen, Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet unvan maçında, Türk boksör Avni Yıldırım, 'Canelo' lakaplı Saul Alvarez ile karşı karşıya geldi.

Organizasyonda ringe çıkan boksörlerin müsabakası, 3 raunt sürdü. 29 yaşındaki Avni Yıldırım 4. raunda çıkamadı ve mağlup oldu. Böylelikle Alvarez, WBA ve WBC süper orta sıklet kemerlerini korudu.

saulalverez.jpg

80 bin kişilik stadyumda salgın koşulları nedeniyle 18 bin biletli seyircinin izlediği boks karşılaşması, dünyanın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlandı.

alves.jpg

AVNİ YILDIRIM 1 MİLYON DOLAR KAZANDI

Avni Yıldırım, organizasyondan 1 milyon doların üzerinde kazanç elde etti.

vniyildirim.jpg

Dünyanın en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen Canelo ise 35 milyon dolar elde etti.

avniyildirim-jpg2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN