Türk öğrenci San Joaquin Nehri'nde kayboldu

Türk öğrenci San Joaquin Nehri'nde kayboldu

Çorum'un Kargı ilçesi nüfusuna kayıtlı üniversite öğrencisi Umut Felik, Amerika’daki San Joaquin Nehri'nde kayboldu.

Yüzmek için San Joaquin nehrine atlayan ve bir daha bulunamayan genci kurtarmak için çalışmalar sürüyor.

Çorum’un Kargı İlçesi esnafından mobilyacı Ahmet ve Sacide Felik'in Amerika'da üniversitede eğitim gören oğlu 27 yaşındaki Umut Felik, 4 arkadaşı ile beraber bot ile nehire açıldı. Bu sırada yüzmek için San Joaquin nehrine atlayan Umut Felik, bir daha çıkamadı. Edinilen bilgiye göre; 3 yabancı uyruklu arkadaşı Umut’u bulmak için nehire atladı ancak bulunamadı. Olay Sahil Güvenliğe haber verildi. Sahil Güvenlik ve arkadaşları tarafından 8 saat boyunca arama yapılırken, havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi.

Olay; 28 Mayıs 2020 Perşembe günü sabah saat 10:30 sularında, Şerif Ofisi, Webb Tract'in kuzeyindeki San Joaquin Nehri'nde meydana geldi. Contra Costa Şerif Ofisi Deniz Devriye Birimi, Solano County, Sacramento County, San Joaquin County ve ABD Sahil Güvenlik tarafından Umut Felik’i kurtarmak için çalışmalar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN