Türkiye’de video hakeme gerek yok

Türkiye’de video hakeme gerek yok

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen, sezonun 2. yarısına yetiştirilmeye çalışılan video hakem sisteminin Türkiye’de uygulanmasının zor olduğunu söyledi. Şen, “Hakemlerimize inanalım” dedi.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, Karar gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. THY Avrupa Ligi şampiyonu basketbol takımının Udoh ve Bogdanovic’i çok arayacağını dile getiren Şen, “Bogdanovic, Obradovic sayesinde NBA’e gitti. Fenerbahçe’nin bu yıl basketbolda işi çok zor” yorumunu yaptı. Efsane başkan, Süper Lig’de sezonun ikinci yarısında uygulanması beklenen video hakem konusunda ise şunları söyledi: “Spor dünyasının teknolojiden yararlanması kulağa hoş geliyor. Ancak Türkiye’de bu uygulamanın pek kolay olacağını sanmıyorum. Yanlış kararlar çok yaşanıyor. Ama hakemler futbolcuların ortalama koşusunu yakalarlarsa video hakeme gerek yok. Bence mevcut sistem devam etmeli ve hakemlerimize güvenilmeli.”

RVP MÜTHİŞ  OYUNCU ANCAK BİRAZ AĞIR

Transfer konusunda, “Teknik direktöre bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir” ifadesini kullanan Fenerbahçe’nin unutulmaz başkanı Ali Şen, “Başkanlığım döneminde ben de karışıyordum transfere. Hicbir zaman hocaya bırakmadım” dedi. Şen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Robin van Persie müthiş bir futbolcu ama ligimizde ağır kalıyor. Fenerbahçe son 2 sezonda çok iyi oyunculara sahipti ancak şampiyon olamadı. Kjaer çok iyi bir çıkış yakaladı. Satılırsa onun kadar iyi bir adam alınması lazım. Kjaer İngiltere ya da İtalya’ya gitmeli. Bence Milan’da başarılı olur.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN